Nieuwe badkamer vloer

Opzoek naar een nieuwe badkamer vloer, beperkt de keuze zich niet enkel tot een groot aanbod tegels. De afgelopen jaren zagen we al een trend opkomen. Grotere tegels om zo minder voegen te hebben en een grotere dichtheid m.b.t. de vlakte van de vloer. Echter is de dichtheid van een tegel en de aanwezigheid van hoe dan ook de voegen, altijd een aandachtspunt. Met een gietvloer heb je een naadloze, vloeistof dichte vloer nieuwe badkamer vloer welke eveneens helemaal naar smaak en eigen wensen kan worden gerealiseerd.

Wand en vloer aansluiten met de master bedroom?
Een nieuwe badkamer vloer die helemaal hetzelfde is als de wand of er perfect bij past? Dat kan met onze oplossing voor wand en vloer probleemloos. Maar is het niet nog mooier wanneer uw slaapkamer met aangrenzende badkamer een vloer heeft die naadloos doorloopt? Ook dat is mogelijk met een gietvloer. Op die manier kunt u een stijl helemaal naadloos laten overlopen in uw badkamer.

Veiligheid & Hygiëne
Bij een badkamervloer denken we ook aan veiligheid. Met een anti-slip afwerking wordt de kans op uitglijden beperkt en blijft de vloer vloeistof dicht waardoor het ook met de hygiene goed zit. De vloer zal immers nog steeds makkelijk schoon te maken zijn.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer