Balkon Valkenswaard

Mevrouw Cleijsen uit Valkenswaard was op bezoek bij haar kleindochter toen het gesprek kwam op de nieuwe epoxy vloer op het balkon. Haar kleindochter sprak vol lof over New Brand Gietvloeren uit Tilburg die de epoxy coatingvloer bij haar had gelegd. Heel praktisch,vloeistofdicht met een antisliplaag en qua onderhoud erg gemakkelijk, in het voorjaar gewoon even met de hogedrukspuit erover en het balkon is alweer klaar voor de zomer. Zo is de balkonvloer uitgevoerd als duurzame en onderhoudsvriendelijke antislipvloer.

Ze gaf ook aan dat ze met de komende verbouwing ook de woonkamer en keuken wilde voorzien van een PU gietvloer. Deze vloeren worden naadloos gelegd en zijn krasvast wat vooral met kleine kinderen erg fijn is. Er zijn tal van kleuren leverbaar en het onderhoud is erg gemakkelijk wat natuurlijk ook een doorslaggevende factor is. Bovendien is het contact met de mensen van New Brand Gietvloeren erg fijn verlopen. In de showroom in Tilburg werd uitgebreid uitleg gegeven over alle vloersoorten want behalve voor een epxoy vloer kan u bij New brand uit Tilburg ook terecht voor een troffelvloer, betonlookvloer, pvc vloer, marmerstone vloer, pu gietvloer, coatingvloer, bedrijfsvloer, siergrind vloer, cem art vloer, houten vloer en nog veel meer.

Mevrouw Cleijsen gaf aan dat dat bij haar op de flat in Valkenswaard ook wel ideaal zou zijn, onderhoudsvriendelijk en met antisliplaag dat is vooral voor oudere mensen toch wel erg fijn.

De epoxy coatingvloer kan natuurlijk ook toegepast worden in bedrijfshallen of garages. Voor de particuliere markt is er een PU gietvloer. Deze kan ook gelegd worden in een kantoor of showroom. Ook hierbij geldt dat het een erg fijne vloer is wat betreft onderhoud. De vloer wordt naadloos gelegd, heeft een mooie moderne uitstraling en is in tal van kleuren leverbaar. Bovendien is de epoxy coatingvloer krasvast.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer