Balkon Valkenswaard

Giervloer recentie

Klantverhaal

Recent deelde mevrouw Cleijsen uit Valkenswaard, een tevreden klant, haar positieve ervaring met de balkonvloer renovatie verzorgd door New Brand Gietvloeren. Dit bedrijf, gevestigd in Tilburg, is erkend als specialist in epoxyvloeren. Haar enthousiasme kwam naar voren tijdens een gesprek met haar kleindochter, waarbij zij de uitzonderlijke kwaliteit van hun nieuwe epoxy coatingvloer benadrukte. Ze prees New Brand Gietvloeren voor hun professionaliteit en vakmanschap, en benoemde hoe de vloer niet alleen mooi is, maar ook functioneel superieur.

Bijzondere eigenschappen van de epoxy

Wat deze epoxyvloer zo bijzonder maakt, is de combinatie van vloeistofdichtheid en een geïntegreerde antisliplaag, die zowel de veiligheid als het gebruiksgemak verhoogt. Deze eigenschappen maken de vloer een uitstekende keuze die bijdraagt aan een onbezorgde woonomgeving. Een ander groot voordeel is het gemak van onderhoud; een snelle schoonmaakbeurt met een hogedrukspuit in het voorjaar bereidt het balkon voor op de zomer. Dit onderstreept de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van de antislipvloer, belangrijke factoren voor huiseigenaren op zoek naar duurzame oplossingen.

New Brand Gietvloeren bewijst opnieuw hun expertise in het leveren van topkwaliteit epoxyvloeren, wat hen een betrouwbare keuze maakt voor esthetische en functionele woningverbeteringen. Het succesverhaal van mevrouw Cleijsen onderstreept het belang van vakmanschap en klanttevredenheid voor de duurzaamheid en het genot van verbeteringen in en rond het huis.

“Mevrouw Cleijsen kiest voor een PU gietvloer in haar woonkamer en keuken: naadloos, krasbestendig, ideaal voor gezinnen. Kleurrijk en onderhoudsvriendelijk. Positieve ervaring met New Brand Gietvloeren, Tilburg: breed assortiment, inclusief epoxy, troffel, betonlook, PVC, marmerstone, en meer. Uitstekend voor elke vloerwens.”

Mevrouw Cleijsen, woonachtig in een flat in Valkenswaard, benadrukte de ideale eigenschappen van een onderhoudsvriendelijke vloer met antisliplaag, vooral voor de senioren een belangrijke meerwaarde. Deze functionaliteiten vergroten de veiligheid en het wooncomfort aanzienlijk.

Naast toepassingen in wooncomplexen, is de epoxy coatingvloer ook uitermate geschikt voor bedrijfshallen of garages. Voor de thuismarkt biedt een PU gietvloer een uitstekend alternatief. Deze is perfect voor installatie in zowel kantoren als showrooms. Kenmerkend voor deze vloeren is het gebruiksgemak qua onderhoud; ze worden naadloos gelegd, bieden een moderne look en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Een extra voordeel van de epoxy coatingvloer is de krasbestendigheid, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en esthetiek van de vloer.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer