Gietvloer Tilburg

Ankie en Fred van der Meer, trotse inwoners van Tilburg, hebben hun hart verpand aan de dynamische sfeer van hun stad en de bruisende provincie Brabant. In dit levendige gebied is New Brand GietVloeren een bekende naam, gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit gietvloeren. Het echtpaar, actief betrokken bij lokale verenigingen, ontdekte New Brand tijdens een renovatieproject van Fred’s sportclub, waar een indrukwekkende Epoxy GietVloer werd geïnstalleerd.

Deze ervaring overtuigde Fred om Ankie mee te nemen en de vloer te bekijken, precies op het moment dat ze plannen maakten voor een grote verbouwing van hun eigen huis. Ze zochten een moderne, stijlvolle, maar vooral onderhoudsvriendelijke en duurzame vloer, geschikt voor een huishouden met jonge kinderen.

New Brand GietVloeren bleek de ideale partner, met een op maat gemaakte, duurzame en esthetisch verantwoorde vloeroplossing die perfect voldeed aan de behoeften van het gezin. Dit verhaal benadrukt de expertise van New Brand in het realiseren van gietvloeren die functionaliteit en design combineren, ideaal voor moderne families zoals die van Ankie en Fred. Het toont ook het belang van lokale betrokkenheid en de keuze voor kwaliteit en duurzaamheid in huis.

Bij New Brand PVC & Gietvloeren in Tilburg vindt u een uitgebreid assortiment aan vloeroplossingen. Onze showroom, gemakkelijk bereikbaar voor Ankie en Fred, verwelkomt klanten uit alle regio’s. Voor omvangrijke projecten bieden we zelfs een bezoek aan uw locatie aan voor maatwerk advies.

Ankie en Fred waren onder de indruk van de variëteit in ons aanbod, van coatingvloeren tot betonlook, PU gietvloeren, siergrindvloeren, marmerstone vloeren, antislipvloeren, en epoxy gietvloeren. Specifiek voor Fred’s sportclub installeerden we een duurzame epoxy gietvloer, terwijl we voor hun woonhuis een PU gietvloer adviseerden, die beter past bij de dagelijkse behoeften van een gezinswoning.

Dankzij onze integrale aanpak konden we de familie Van der Meer in Tilburg een competitieve offerte aanbieden. We hebben niet alleen de benedenverdieping aangepakt, maar ook voldaan aan de specifieke wensen voor de bovenverdieping, met een PVC vloer op de overloop, PU vloeren in de slaapkamers, en een PVC vloer op de zolder, alle professioneel gelegd door ons team.

Ons recente succes in Oosterhout, Noord-Brabant, met de installatie van een nieuwe coatingvloer, bevestigt onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Krijg binnen 48 uur een vrijblijvende offerte voor uw gietvloer. Bezoek onze showroom in Tilburg voor persoonlijk advies en om ons uitgebreide assortiment te bekijken. We staan klaar om u te informeren en adviseren over de beste vloeroplossing voor uw situatie.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer