Gietvloer Tilburg

Ankie en Fred van der Meer wonen in het centrum van Tilburg.Tegelijkertijd ook in het hart van de provincie Brabant waar New Brand het meest actief is.
Ankie en Fred zijn beide geboren en getogen in Tilburg. Het zijn echte verenigingsmensen. En de clubliefde van hun beide was eigenlijk de aanleiding om uiteindelijk in contact te komen met New Brand GietVloeren. In het clubgebouw van de sportclub van Fred, realiseerden wij prachtige gietvloeren. Als laatste grand finale van de flinke verbouwing mocht New Brand deze voorzien van een Epoxy GietVloer. Die GietVloer sprak Fred dusdanig aan dat hij Ankie uitnodigde om eens naar die GietVloer te gaan kijken. Bij de familie Van der Meer stond namelijk een grote verbouwing gepland. De volledige begane grond moest worden voorzien van 1 en dezelfde Vloer. En die Vloer moest modern, strak en onderhoudsvriendelijk zijn. Ook moest de nieuwe Vloer tegen een stootje kunnen want er zijn jonge kinderen in huis.

Allerlei soorten Vloeren
Doordat New Brand GietVloer ook in Tilburg is gevestigd was. Was een bezoekje aan de showroom voor Ankie en Fred zo gedaan.
Maar woont u buiten Tilburg, dan bent u uiteraard ook altijd welkom. Zeker bij de grotere projecten is er ook de mogelijkheid dat we op locatie komen kijken.
Zeker wanneer u vragen heeft m.b.t. de toepasbaarheid en het maken van de juiste keuze voor uw vloer, adviseren wij u graag.

De uitleg die zij kregen was klip en klaar. Ze werden in de showroom attent gemaakt op vele soorten Vloeren zoals een: CoatingVloer, Betonlook Vloer, PU GietVloer, siergrind Vloer, marmerstone Vloer, Anti Slip Vloer en Epoxy GietVloer. Bij de sportclub lag een Epoxy GietVloer maar voor de woonomgeving van Fred en Ankie werd door New Brand een PU GietVloer geadviseerd. De PU GietVloer is meer geschikt voor particuliere Vloeren en de Epoxy GietVloer meer voor de zakelijke markt.

Offerte en aanpak
Voor de fam. Van der Meer uit Tilburg heeft New Brand uiteindelijk een super scherpe Offerte neergelegd. Omdat New Brand GietVloeren haar eigen zogenaamde Vloertotaal aanpak heeft kon voor de bovenverdieping ook aan de wensen van Ankie en Fred worden voldaan. Op de overloop werd gekozen voor een PVC Vloer en op de slaapkamers werd gekozen voor PU. Op de zolderverdieping is ook een PVC Vloer gelegd door de mannen van New Brand GietVloeren uit Tilburg.

Recent gerealiseerd in Oosterhout
In de gemeente Oosterhout in Noord Brabant heeft New Brand GietVloeren uit Tilburg een nieuwe CoatingVloer naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers gerealiseerd.

Binnen 48 uur weet u wat uw gietvloer gaat kosten
Uiteraard geheel vrijblijvend maar ook snel, ontvangt u van ons een voorstel voor de realisatie van uw gietvloer.
Wenst u eerst voorgelicht te worden m.b.t. de mogelijkheden en wenst u ook wat voorbeelden te bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze gietvloer showroom te Tilburg.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer