Betonlook vloer

Als u behoefte heeft aan een nieuwe vloer dan is een betonlook vloer wellicht een zeer fraai alternatief. Een nieuwe vloer heeft grote impact op de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Een betonlook vloer heeft een industriële en moderne uitstraling en New Brand Gietvloeren heeft al vele jaren specialistische ervaring als het gaat om het compleet aanleggen van een betonlook vloer. Naast het esthetische aspect van de betonlook vloer heeft deze vloer ook een groot aantal aansprekende voordelen. Een betonlook vloer is bijzonder slijtvast, vloeistofdicht, stofvrij, naadloos, hygiënisch en zeer gemakkelijk schoon te maken.

De betonlook vloeren van New Brand vinden hun weg zowel naar particulieren als bedrijven. Maak uw huidig interieur helemaal af en kies voor de realisatie van een beton cire vloer. Als u meer wil weten over de mogelijkheden voor u neem dan contact op met ons. Ook als u vragen heeft over een gietvloer, coatingvloer, antislipvloer of een andere kunststof vloer. Wij bieden u de meest brede vakkennis en ervaring en altijd een scherpe offerte.

Wij kunnen ook Betonlook wanden voor u realiseren! Lees meer ►

Resultaat gericht

New Brand gietvloeren staat voor vakmanschap en kwaliteitsgarantie. Onze jarenlange ervaring in zowel het vakkundig maken van gietvloeren alsook de kennis die we hebben m.b.t. grondstoffen, ziet u terug in het eindresultaat van iedere vloer. Onze professionals zijn er op gericht resultaat gericht te werk te gaan. Dit betekend voor ons dat we kijken naar toepassing van iedere vloer en de wensen van u als klant. Voor ons begint dat met het juist en eerlijk adviseren van de mogelijkheden voor uw situatie.

Offerte aanvragen

Wanneer u een offerte aanvraagt brengen wij binnen 48u een voorstel uit die u duidelijkheid geeft m.b.t. de mogelijkheden. Ook daarna bekijken graag met u waar de vloer moet komen en welke wensen er zijn. Eerst een bezoek aan onze showroom brengen, kan ook. We laten u graag de mogelijkheden zien.

Betonlook vloer

Meer informatie over de betonlook (beton-cire) is ook te vinden op de website van CemColori

Afbouw garantie gietvloeren
geen kleine lettertjes wel vakmensen
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer