Gietvloer Breda

Gietvloeren specialist voor gietvloer in Breda

De kracht van regionaal werken zit hem voor klanten van New Brand Gietvloeren in bereikbaarheid en service. Regelmatig krijgen wij aanvragen binnen voor Gietvloer Breda via een bestaande klant. Zo realiseerden wij eerder een vloer voor de familie Slegers. Deze vloer hebben wij gerealiseerd nadat de buurman van deze familie vertelde over een vloer die wij bij zijn zoon hadden gemaakt.

Wij zijn trots op dit soort doorverwijzingen en bieden graag een zo goed mogelijke service van begin tot realisatie en ook voor de nazorg bij Gietvloer Breda zijn we snel ter plaatsen. Een afspraak voor een bezoek aan onze showroom is snel gemaakt. We nemen de tijd u goed te adviseren en u kunt zelf zien wat de mogelijkheden zijn.

Kom kijken voor Gietvloer Breda

In onze showroom krijgt u uitleg over de epoxy vloeren maar ook over toepassingen als een betonlook vloer, marmerstone vloer, pvc vloer, coatingvloer, antislip vloer enzovoort. Uiteindelijk viel bij de betreffende familie de keus toch op een gietvloer. Een epoxy gietvloer kan worden gelegd in een woning of als bedrijfsvloer voor de zakelijke markt. Het verschil zit dan in de hardheid van de vloer. Er zijn ook diverse nabewerkingen mogelijk zoals een antisliplaag welke toegepast worden in ziekenhuizen, scholen, garages, koel- en vriesruimten enzovoort. Een antislip vloer zorgt voor extra veiligheid juist daar waar het hard nodig is. U ziet met een epoxy coatingvloer van New Brand Gietvloeren kan u alle kanten uit.

De familie Slegers uit Breda is zeer tevreden over onze manier van werken.
Alles wordt netjes via een strakke planning geregeld. En daarom zijn deze complimenten uit Breda voor ons de beste beloning.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer