Gietvloer Breda

Gietvloeren specialist voor gietvloer in Breda

Ontdek New Brand Gietvloeren, de toonaangevende specialist voor uw gietvloer in Breda. Onze reputatie is gebouwd op de tevredenheid van klanten zoals de familie Slegers, wiens ervaringen, net als die van een buurman wiens zoon eveneens van onze service genoot, onze betrokkenheid en kwaliteit onderstrepen.

Bij New Brand Gietvloeren hechten we grote waarde aan klantreferenties. Wij streven ernaar om iedereen in Breda en ver daarbuiten de beste ervaring te bieden, van het eerste advies tot de uiteindelijke oplevering en daarna. Een bezoek aan onze showroom is eenvoudig te regelen, waar we de tijd nemen om u te adviseren over de brede mogelijkheden van onze gietvloeren.

New Brand Gietvloeren biedt in Breda gietvloeroplossingen die niet alleen esthetisch perfect passen bij uw interieur maar ook uitblinken in duurzaamheid en kwaliteit. Dankzij onze snelle en betrouwbare service, gecombineerd met onze expertise en aandacht voor detail, leveren we een vloer die uw verwachtingen zal overtreffen.

Kiezen voor New Brand Gietvloeren in Breda betekent kiezen voor een bedrijf dat hoog aangeschreven staat. Wij bieden een divers en kwalitatief assortiment van gietvloeren, ondersteund door een service die van begin tot eind indruk maakt. Onze klanten waarderen ons niet alleen voor de kwaliteit van onze vloeren, maar ook voor onze betrokkenheid bij elk project en onze zorg voor details.

Laat u inspireren door de diversiteit en superieure kwaliteit van onze gietvloeren. Geniet van de naadloze service die New Brand Gietvloeren te bieden heeft, van het initiële ontwerp tot de zorgvuldige uitvoering en nazorg. Bezoek ons vandaag nog en ontdek waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor gietvloeren in Breda.

 

 

 

Kom kijken voor Gietvloer Breda

Ontdek in onze showroom de veelzijdigheid van epoxy vloeren en andere opties zoals betonlook, marmerstone, PVC, coatingvloeren, en antislipvloeren. De familie Slegers koos uiteindelijk voor onze veelzijdige epoxy gietvloer, perfect voor zowel woon- als zakelijke toepassingen, met aanpassingen in hardheid voor elke setting. Ontdek de mogelijkheid van nabewerkingen, waaronder een antisliplaag voor extra veiligheid in ziekenhuizen, scholen, en meer. Met een epoxy coatingvloer van New Brand Gietvloeren zijn de opties eindeloos.

De familie Slegers uit Breda prijst onze gestructureerde aanpak en planning. Hun tevredenheid is onze grootste beloning.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer