Ucrete vloersysteem

Introductie van Ucrete Vloersystemen

Ucrete vloersystemen, bekend om hun ongeëvenaarde duurzaamheid, bieden de perfecte oplossing voor industriële omgevingen waar de eisen hoog zijn. Deze vloeren worden breed ingezet in sectoren zoals de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, farmaceutica, en zware industrieën zoals chemische en metaalverwerking.

Unieke Kenmerken van Ucrete

De kern van de Ucrete technologie ligt in zijn uitmuntende chemische resistentie. Ucrete vloeren weerstaan moeiteloos de invloed van zuren, basen, vetten, en oplosmiddelen. Bovendien zijn ze ontworpen om extreme thermische schokken en hitte te doorstaan, wat ze ideaal maakt voor toepassingen met hete vloeistoffen en stoom.

Duurzaamheid en Economie

Ucrete vloeren zijn ontworpen voor langdurige prestaties onder zware belasting. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik door zware machines en voertuigen, waardoor ze een lage onderhoudsbehoefte hebben en een verminderde levenscycluskost bieden.

Hygiëne en Veiligheid

Naadloos en niet-poreus, Ucrete vloeren verminderen de accumulatie van bacteriën en vuil, waardoor ze essentieel zijn voor het handhaven van hygiënische omstandigheden. Antislip-eigenschappen kunnen worden geïntegreerd om de veiligheid in natte omgevingen te verhogen.

Ecologische Voordelen

Ucrete draagt bij aan duurzaam bouwen door zijn lange levensduur en lage emissie van vluchtige organische stoffen, gecertificeerd door Eurofins met het Indoor Air Comfort Gold certificaat. Dit bevordert een gezondere luchtkwaliteit binnenshuis en vermindert de impact op het milieu.

Installatie en Flexibiliteit

De implementatie van Ucrete vloeren is snel en efficiënt, wat zorgt voor minimale bedrijfsonderbreking. Dit maakt Ucrete niet alleen geschikt voor nieuwe constructies maar ook voor het upgraden van bestaande vloeren.

Samenvattend, Ucrete vloeren bieden een geavanceerde oplossing die perfect voldoet aan de behoeften van industriële omgevingen waar duurzaamheid, hygiëne, en operationele efficiëntie centraal staan.

Ucrete vloer de sterkste vloer

In de epoxy markt zijn er vooral ontwikkelingen op gebied van toepassing en verfijning van de vloersystemen.  De jarenlange ervaring heeft ons echter geleerd hoe belangrijk de wijze is waarop een gietvloer wordt aangebracht. Echter heeft BASF een vloer-systeem weten te ontwikkelen welke innoverend genoemd mag worden. BASF beloofd met Ucrete de sterkste vloer ter wereld en dit is geen loze belofte. Ucrete vloeren zijn uitzonderlijk sterk een veelzijdig. Anders dan de reguliere gietvloeren, biedt Ucrete een nog hogere dichtheid, een snellere uit-hard tijd waardoor bijvoorbeeld een productie-straat veel korte down-time heeft. Op bestaande locaties is daarmee het verlies aan productie-tijd veel korter dan bij Epoxy en PU vloeren het geval is. Bovendien biedt het Ucrete vloer-systeem een combinatie van eigenschappen waardoor het direct een oplossing is met een grotere toepasbaarheid. Ucrete is een Urethane Cement/beton welke sterker is dan beton.

New Brand Gietvloeren is Ucrete System partner en daarmee zijn we gecertificeerd partner m.b.t.  het  adviseren en realiseren van Ucrete vloeren.

Ucrete industrievloeren

Op de eerste plaats is Ucrete een reeks van vloersystemen met een uitzonderlijke lange levensduur. Met name in omgevingen waarbij gebruik gemaakt wordt van bijvoorbeeld agressieve stoffen of heavy impact, doorstaat een Ucrete vloer iedere beproeving. Een scala aan Ucrete-vloersystemen welke al tientallen jaren met succes worden toegepast in onder meer de chemische, voeding en farmaceutische industrie. Deze duurzame vloeren worden opgebouwd uit een unieke poly-urethaanhars. Deze biedt een vloeistofdichte structuur met een zeer hoge weerstand. Ucrete vloeren zijn daarom bestand tegen agressieve chemicaliën, heavy impact en thermos-shock   (extreme temperatuur-wisselingen).

 

 
 

Maatwerk (industrie)vloeren

Omdat ook Ucrete vloeren als gietvloer worden aangebracht is het mogelijk om volledig maatwerk industrie-vloeren en bedrijfsvloeren te realiseren. Afhankelijk van de wensen wordt de gewenste samenstelling bepaald. Specifieke eigenschappen zoals bijvoorbeeld anti-statisch of anti-slip worden gemaakt. En uiteraard kan ook een Ucrete vloer een mooie vloer zijn. Bovendien zijn Ucrete vloeren makkelijk schoon te houden en voldoen ze aan eisen m.b.t. de hygiëne.

Specifieke Ucrete eigenschappen

  • Zwaar belastbaar (mechanisch en impact)
  • Stoot/druk vast (tot 90 N / mm2)
  • Chemisch belastbaar
  • Korte tijd voor uitharding
  • Hittebestendig
  • Thermo-shock proof (grote temperatuurwisselingen)
  • Volledig vloeistofdicht
  • Antislip structuren mogelijk
Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer