Ucrete vloer van BASF

De sterkste vloer ter wereld is de perfecte vloer voor productie omgevingen, distributie ofwel de industrie.

De ucrete vloeren van BASF zijn de sterkste industriële vloeren die er bestaan.

Ucrete vloer BASF

Ucrete industrievloeren omvat een reeks robuuste vloersystemen met lange levensduur voor agressieve omgevingen. Een assortiment dat al vier decennia met succes in de voedings-, farmaceutische en chemische industrie wordt toegepast. De duurzame vloeren maken gebruik van de unieke polyurethaanhars-technologie. Deze biedt de vloeistofdichte vloeren buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, impact en temperatuurschokken. Zelfs met de zwaarste industriële belasting gaat de chemisch resistente vloer jarenlang mee. Deze zeer rendabele industriële vloeren kunnen in korte tijd worden aangebracht en voldoen aan alle behoeften van de moderne verwerkende industrie. Lees ook meer informatie op Ucrete vloer BASF

Wanneer u gaat investeren in een productievloer dan vraagt dat een zorgvuldige voorbereiding. Verkeerde keuzes of een planning die niet kan worden nagekomen heeft immers grote gevolgen voor de productie of andere werkzaamheden. Productieonderbrekingen zijn kostbaar en de tijd om verlies te herstellen kost ook geld. Daarom weten wij hoe belangrijk het is dat we goede afspraken maken m.b.t. het moment waarop we de vloer gaan realiseren.

Maar ook de keuze voor de samenstelling en bijvoorbeeld de kleur van de vloer kunnen van belang zijn. Vooraf weten welke toepassing de vloer heeft en wat de vereisten zijn zorgt ervoor dat we zeer gericht de juiste vloer kunnen realiseren. Bovendien is er ook een langere levensduur van de vloer wanneer we precies aan alle eisen kunnen voldoen.

New Brand neemt graag de tijd om alles goed door te nemen en in de meeste gevallen bekijken wij ook de situatie ter plaatsen.
Heeft u vragen over of Ucrete voor uw bedrijf de juiste of mogelijk zelfs noodzakelijk te maken keus is? Neem ook dan vrijblijvend contact met ons op.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer