Vloeistofdichte PU gietvloer

Als u op zoek bent naar een moderne en onderhoudsvriendelijke nieuwe vloer dan bieden vloeistofdichte PU gietvloeren de uitkomst. New Brand is al vele jaren gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten kunststof vloeren en zij informeren u dan ook graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden en voordelen van deze vloersoort.

PU gietvloer bestaande uit hoogwaardige grondstoffen

Vloeistofdichte PU gietvloer bestaat uit hoogwaardige polyurethanen. Hierdoor is deze vloersoort leverbaar in diverse hardheden en voorzien van een soepele afwerking. Daarnaast beschikken vloeistofdichte PU gietvloeren over diverse andere voordelen. Zo zijn deze voorzien van een antislip coating, stofvrij, slijtvast, naadloos en leverbaar in vele kleuren.

PU gietvloer vloerverwarming

Een vloeistofdichte PU gietvloer is uitermate geschikt voor een vloerverwarming. PU behoud een zekere mate van flexibiliteit en geleid warmte waardoor een PU vloer zich makkelijk laat verwarmen door een vloerverwarming. Bovendien voelt een PU vloer fijn/prettig aan. Zo wordt het op blote voeten rondlopen prettig en comfortabel. Doordat de vloer vloeistofdicht is, kun je deze ook in de badkamer gebruiken. Het is een zeer prettige luxe om een verwarmde vloer te hebben in de badkamer. PU gietvloer in combinatie met een vloerverwarming maakt die comfortabele luxe mogelijk. Vraag ons om advies of vraag meteen een offerte aan.

De juiste keuze maken voor uw giervloer

Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt als het gaat om een vloersysteem.
We bekijken daarom altijd samen met u welk vloertype het best past bij uw wensen. Ons gietvloer advies is daarom altijd toepassings-gericht. Naast de PU gietvloer zijn een coatingvloer of epoxy-vloer eveneens vloeistofdicht. Wel hebben al onze vloersystemen hun eigen speciale eigenschappen. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen uw ruimte? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via 013 – 581 18 19 of stuur een e-mail naar info@newbrandgietvloeren.nl.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer