PVC vloeren van VIVA Floors

Duurzaam, veelzijdig en voordelig

Ontdek VIVA Floors

Specialist in PVC Vloeren

Sinds de oprichting in 2007, heeft VIVA Floors zich onderscheiden als een toonaangevende specialist in het ontwerp en de productie van hoogwaardige vloeroplossingen, met een sterke nadruk op PVC vloeren. Als een innovatieve en betrouwbare speler in de vloerenmarkt, staat VIVA Floors bekend om hun breed assortiment aan vloeropties.

VIVA Floors excelleert in het aanbieden van diverse vloersoorten, met een speciale focus op PVC-vloeren, naast houten en laminaatvloeren. Met meer dan 200 unieke vloerontwerpen biedt VIVA Floors een uitzonderlijke keuze die varieert van traditionele houtlooks tot eigentijdse beton- en metallooks. Elk ontwerp is gecreƫerd met het oog op stijl, duurzaamheid en eenvoud in onderhoud.

Kwaliteit en precisie zijn kernwaarden bij VIVA Floors. Door exclusief gebruik van topmaterialen en geavanceerde productietechnieken, garandeert het bedrijf dat hun vloeren de tand des tijds doorstaan en bestand zijn tegen dagelijkse slijtage. Een strikte kwaliteitscontrole is standaardprocedure, waardoor elke vloer voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen voordat deze de fabriek verlaat.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij VIVA Floors. Het bedrijf streeft ernaar om hun impact op het milieu te minimaliseren door het gebruik van groene materialen en productieprocessen. Met het behalen van belangrijke duurzaamheidscertificaten, zoals FSC en PEFC, toont VIVA Floors hun toewijding aan een duurzame toekomst.

Kies voor VIVA Floors in uw zoektocht naar de perfecte PVC vloer en profiteer van hun expertise, duurzame praktijken en de zekerheid van een stijlvolle, langdurige vloeroplossing. Ontdek vandaag nog de uitzonderlijke collectie PVC vloeren van VIVA Floors.

Een PVC vloer heeft enkel voordelen

  • Vlekken trekken niet in
  • Zeer veelzijdig (in allerlei designs en variaties leverbaar)
  • Geschikt voor vochtige/natte ruimtes
  • Slijtvast
  • Zijn ze kras- en stootbestendig
  • Geluiddempend
  • Voelt comfortabel aan
  • Laat warmte vloerverwarming goed door
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvrij

|

De nadelen van PVC vloeren

Hier kunnen we gelukkig heel kort over zijn. De nadelen zijn er namelijk niet. Maar moeten we er dan toch een bedenken, dan kunnen we zeggen dat “hoe echt de hout look van PVC ook is, het is geen echt hout.” Maar dat merkt u ook aan de prijs van PVC vloeren. Het zal u na een tijdje niet meer verbazen hoeveel mensen in eerste instantie denken dat u een prachtige vol-houten vloer heeft šŸ˜‰

Wat kosten PVC vloeren?

Een PVC vloer (inclusief, egaliseren, lijm en plaatsen) is verkrijgbaar vanaf 59,- per m2.
Bij ons zijn er geen nare financiƫle verrassingen en vraagt u een offerte aan dan heeft u snel duidelijkheid m.b.t. de kosten voor uw PVC vloer.

PVC visgraat vloer
PVC vloer Eikenhout design
PVC vloeren visgraat
Industrieel look PVC vloer
Klassieke PVC vloeren visgraat
Afbouw garantie gietvloeren
ABP