Hele fijne kerels, zowel prettige communicatie met de broers Patrick en Jeffrey, maar ook met hun team van kundige monteurs. Wij hebben bij New Brand zowel een pvc- als gietvloer gekocht en zijn supertevreden met het eindresultaat en topservice! Aanrader!
Marc de VriesMarc de Vries
11:25 27 Jan 23
Geweldig advies, flexibel in de benadering, goede nazorg en het allerbelangrijkste, een mooi resultaat.We zijn zeer blij met onze CemColori vloer.Ik kan New Brand van harte aanbevelen.
Guus de JongGuus de Jong
07:26 28 Jul 22
Top bedrijf! Denken mee met de klant en zijn flexibel in hun planning. Prachtige vloer opgeleverd binnen de gestelde planning
Michel de JunckerMichel de Juncker
11:07 07 Jun 22
Hans WolffHans Wolff
07:13 29 Apr 22
Wij zijn heel blij met onze prachtige pu gietvloer, die door New Brand is geleverd.Prettige mensen om over de "vloer" te hebben, en komen alle afspraken na.
Anna MesmanAnna Mesman
10:18 09 Nov 21
Prachtige vloercombinatie van NewBrand, PVC visgraat in combinatie met een PU gietvloer. NewBrand komt afspraken na en vaklui die weten wat ze doen, na oplevering krijg je ook een duidelijke onderhoudshandleiding.
Chris JanseChris Janse
07:19 02 May 17
Topper in de gietvloeren. Wij hebben in Maart 2017 onze vloer laten gieten door New Brand. Contact met Jeffrey was prima. Wij hadden veel bedrijven vergeleken, ook via werkspot. We konden veel goedkopere vloeren vinden, maar we hebben echt op merk gezocht om appels met appels te vergelijken. Daar kwam New Brand qua prijs als beste uit. Het eindresultaat is super mooi. Er waren 3 plekjes in het hele huis die niet perfect waren (formaat van een vlieg). Een maand na de verbouwing is hiervoor een airbrusher gekomen om ze weg te werken. Zie je niks meer van. Top werk!
js_loader

Offerte aanvragen

Binnen 48u vrijblijvend en gratis

In 3 stappen geregeld

1. Uw gegevens zodat we contact met u kunnen opnemen
2. Uw wensen m.b.t. de gietvloer  of PVC vloer (type vloer), de huidige ondervloer en het aantal m2
3. Indien gewenst kunt u specifiek vragen stellen of specifieke wensen aangeven

Vraag een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe vloer aan via het formulier hieronder. Het opstellen van deze offerte is kosteloos en verplicht u tot niets. U ontvangt spoedig uw persoonlijke prijsopgave per e-mail. Indien meer informatie vereist is, zullen wij eenmalig contact met u opnemen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derde partijen.