Epoxy vloer en PU gietvloer Eindhoven

Project epoxy vloer in Eindhoven in combinatie met een pu gietvloer. Uitgevoerd door New Brand Gietvloeren uit Tilburg.

In de omgeving van Eindhoven heeft New Brand al vele kunststof vloeren mogen aanbrengen.
Voor zowel voor de particulier als bedrijf. In Tilburg heeft New Brand een eigen showroom waar u op afspraak terecht kunt.
Om het juiste advies over alle vloeren te verkrijgen. Bovendien geven we toepassingsgericht advies m.b.t. de vloerkeuze. We doen dit in veel gevallen op locatie zodat we zien welke mogelijkheden er zijn.

En natuurlijk wordt u bij een bezoek aan onze showroom gastvrij ontvangen en zal er desgewenst een scherpe offerte worden gemaakt. Het technisch advies op de vloer is natuurlijk van groot belang en daarom nemen we, in overleg met u, graag de moeite om bij u ter plekke te komen kijken. Vaak werkt dat zeer verhelderend voor beide partijen.

Gietvloer Eindhoven ook voor PU en coatingvloeren

Naast de genoemde epoxy vloer en pu gietvloer kunt u bij New Brand Gietvloeren ook terecht voor een antislip vloer, betonlook gietvloer, epoxy coating, coating vloer en nog veel meer. De kunststof vloeren van New Brand kunnen worden toegepast als woningvloer, bedrijfsvloer, magazijnvloer, balkonvloer, horecavloer, schoolvloer, industrievloer en zo meer. Elke vloer vraagt zijn specifieke toepassing en materiaalkeuze en afwerking zijn van groot belang.

Vergelijk ons gerust met andere vloer-specialisten. Wij overtuigen u graag met kwaliteit, prijs en service. Heeft u een bedrijfsruimte en bent u opzoek naar een specialist voor de juiste bedrijfsvloer? Bezoek dan ook Bedrijfsvloer Specialist, onze website gericht op gietvloeren voor bedrijven.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer