Bedrijfshal Gietvloer

U heeft een bedrijfshal maar u heeft een nieuwe vloer nodig of de bestaande vloer voldoet niet. Dan gaat u gericht opzoek naar een specialist die in staat is om specifiek voor uw wensen een bedrijfsvloer te realiseren. Afhankelijk van de belasting en toepassing van de vloer, adviseren wij op locatie over de mogelijkheden. Een bedrijfshal gietvloer voor bijvoorbeeld opslag van goederen kunnen wij realiseren met een Epoxy vloersysteem maar heeft u zware machines of heeft u een productie-proces waar bijvoorbeeld zuren op de vloer kunnen komen, dan kunnen we u ook uitgebreid informeren over de mogelijk heden van Ucrete.
New Brand Gietvloeren heeft een jaren lange ervaring in het maken van bedrijfsvloeren. Onze vakmensen hebben een actuele vakkennis en werken altijd resultaat gericht. Van begint tot oplevering is er duidelijk overleg over iedere stap. Ook voor onverhoopt herstel van uw vloer komen we graag bij onze opdrachtgevers terug. Wij maken gebruik van de hoogst mogelijk kwaliteit grondstoffen en hanteren kwaliteitsgaranties.
Op onze website Bedrijfsvloer Specialist treft u uitgebreide informatie over de mogelijkheden, onze werkwijze en de verschillende vloersystemen.

Maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wenst u op de korte termijn te weten wat de mogelijkheden en kosten voor een bedrijfshal gietvloer zijn? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer