Beton cire

Beton ciré (vaak geschreven als beton cire) biedt u een unieke vloer of wand. New Brand gietvloeren levert en maakt hoge kwaliteit beton ciré voor vloeren en wanden.

Deze leefbeton, betonlook, woonbeton beton cire maakt uw woning tot een uit een woonmagazine. De toepassingen zijn eindeloos want we kunnen het ook andere oppervlakken aangebracht worden. De watervaste cementstructuur zorgt bovendien voor een sterke verbinding en een duurzame afwerking waar u lang van kunt genieten.

Onze ervaren vakmensen brengen het materiaal met precisie en deskundigheid. De wijze waarop we dit doen zorgt altijd voor een volledig uniek resultaat.

Beton cire heeft een sterke en toch warme look en geeft kracht aan de ruimte.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan contact op met onze specialisten via 013 – 5811819 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De beton cire vloeren en wanden van New Brand worden zowel door particulieren als bedrijven gekozen als de trendy en duurzame oplossing voor hun vloeren en of wanden. Maak uw huidig interieur helemaal af en kies voor de realisatie van een betonlook vloer. Als u meer wil weten over de mogelijkheden voor u neem dan contact op met ons. Ook als u vragen heeft over een gietvloer, coatingvloer, antislipvloer of een andere kunststof vloer.

Wij bieden u de meest brede vakkennis en ervaring en altijd een scherpe offerte binnen 48 uur.

New Brand gietvloeren heeft een eigen team van vakbekwame specialisten met jarenlange ervaring in het aanbrengen van gietvloeren. Onze kennis van grondstoffen tot aan het maken en onderhouden of herstellen van vloeren begint bij een juist advies en merkt u ook terug aan onze service en klantgerichtheid.

Wij kunnen ook Betonlook wanden voor u realiseren! Lees meer ►

Betonlook vloer

Meer informatie over de Beton-cire (betoon look) is ook te vinden op de website van CemColori

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer