Epoxy Gietvloer Betonlook Deurne

Project Deurne: woonhuis en bijgebouw

New Brand Gietvloeren heeft ook in Deurne al diverse projecten gerealiseerd zoals: epoxy gietvloer, epoxy vloer, epoxy coating, PU gietvloer of betonlook gietvloer!

New Brand Gietvloeren heeft voor elke particulier of bedrijf een enorm breed assortiment aan kunststof vloeren. Eigen vakmensen van New Brand Gietvloeren zorgen voor het leggen van elke epoxy gietvloer of epoxy coatingvloer, PU gietvloer maar ook een antislip vloer of een betonlook vloer. De keuze is veel groter dan je denkt en voor nagenoeg elke behoefte heeft New Brand een oplossing. Een opvallend sterk punt is ook dat afspraken staan en dat een planning altijd bepalend is. Zo heeft New Brand Gietvloeren, vanuit Tilburg als vestigingsplaats dan ook vele mooie klanten kunnen opbouwen door heel Nederland maar ook diverse landen in Europa.

Neem nu contact op als u meer wil weten over een pu gietvloer, een epoxy gietvloer of epoxy coating vloer. Wij zijn u bijzonder graag van dienst. New Brand Gietvloeren uit Tilburg staat garant voor een super scherpe offerte en vooral ook een duidelijk gespecificeerde offerte.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer