Epoxy Gietvloer Betonlook Dongen

In Dongen heeft New Brand Gietvloeren recentelijk een indrukwekkend project afgerond, waarbij zowel een PU gietvloer als een epoxy coatingvloer naar volledige tevredenheid van de klant zijn geïnstalleerd. Dit project, uitgevoerd onder het kwaliteitskeurmerk van New Brand Gietvloeren uit Tilburg, illustreert onze expertise en toewijding aan kwaliteit in de regio Dongen en daarbuiten.

New Brand heeft in Dongen en omstreken diverse succesvolle projecten opgeleverd, variërend van PU gietvloeren en antislipvloeren tot epoxy gietvloeren en coatingvloeren. Ons portfolio omvat een breed scala aan kunststof vloeren, geschikt voor zowel zakelijke als particuliere toepassingen. Of u nu interesse heeft in een gietvloer met betonlook, een duurzame antislipvloer of een stijlvolle epoxy gietvloer, bij New Brand Gietvloeren vindt u de perfecte oplossing.

Specifiek voor klanten in Dongen bieden we de gietvloer met betonlook aan, een populaire keuze voor wie de robuuste uitstraling van beton wil combineren met de voordelen van een gietvloer. Deze vloeren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uitermate functioneel, onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Bij New Brand Gietvloeren kunt u rekenen op persoonlijk advies, een scherpe offerte en topkwaliteit in afwerking. Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste vloeroplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. Ontdek de mogelijkheden die New Brand Gietvloeren biedt voor een unieke en stijlvolle gietvloer in uw woning of bedrijfspand in Dongen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer