Coating, Betonlook gietvloer, Epoxy Boxtel

Opdracht afgerond in de regio Boxtel betreffende een: epoxy coating, betonlook gietvloer, epoxy gietvloer en een pu gietvloer.

New Brand Gietvloeren, gelegen in Tilburg, is dé specialist in het leveren en aanleggen van hoogwaardige epoxyvloeren en kunststofvloeren, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Met trots hebben we onlangs in Boxtel een project afgerond waarbij een op maat gemaakte epoxy gietvloer en epoxy coating zijn geïnstalleerd, tot volle tevredenheid van onze klanten. Onze diensten richten zich zowel op particuliere als zakelijke klanten, waarbij we een breed scala aan toepassingen voor onze vloeren bieden.

Specifiek in de regio Boxtel hebben onze epoxyvloeren en coatings bewezen een populaire keuze te zijn, dankzij hun duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetische flexibiliteit. Of het nu gaat om een anti-slip vloer, een specifieke coatingvloer, of meer gespecialiseerde toepassingen zoals schoolvloeren, horecavloeren, industrievloeren of showroomvloeren; New Brand Gietvloeren biedt een oplossing.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen of onze showroom in Tilburg te bezoeken, zeker als u vanuit Boxtel komt; het is slechts een korte rit. Een van de grote voordelen van werken met New Brand Gietvloeren is dat wij altijd een heldere en competitieve offerte bieden, waardoor u precies weet waar u aan toe bent zonder verrassingen. Afspraak is afspraak bij New Brand, en we staan garant voor het nakomen van onze planningen.

Ontdek de mogelijkheden voor een epoxy gietvloer, epoxy coating, of een ander type kunststofvloer die uw ruimte kan transformeren. In de zoektocht naar ‘epoxy Boxtel’ of ‘epoxyvloeren Boxtel’ is New Brand Gietvloeren uw betrouwbare partner. Wij leveren kwaliteit en service op het gebied van epoxy en andere kunststofvloeren zoals de PVC vloeren, afgestemd op uw unieke behoeften.

Daarnaast bieden we advies op maat om te zorgen dat elke vloer perfect aansluit bij uw wensen en de functionele eisen van uw ruimte. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit zorgen we ervoor dat elk project, groot of klein, met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Kies voor New Brand Gietvloeren, waar vakmanschap en klanttevredenheid voorop staan.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe vloer.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer