Coatingvloer Nijmegen

Een ondernemersechtpaar uit Nijmegen besloot dat het de hoogste tijd was om de showroom eens op de schop te nemen. Op zoek naar een geschikte vloer kwamen ze uit bij New Brand uit Tilburg. Een bevriende ondernemer, ook gevestigd in Nijmegen, had recent een nieuwe bedrijfsvloer laten aanleggen door New Brand Gietvloeren uit Tilburg. Ze maakten een afspraak om een kijkje te gaan nemen in de showroom en onder het genot van een kopje koffie kregen ze uitgebreid uitleg over de vele kunststof vloeren en andere mogelijkheden.

Hun speciale aandacht ging uit naar de epoxy vloer. Zoals ze al op de site van New Brand hadden gezien sloot die perfect aan op hun wensen. Deze coatingvloer wordt naadloos gelegd is leverbaar in vele kleuren en kan worden voorzien van een antislip laag. Bovendien is de coatingvloer vloeistofdicht, slijtvast en gemakkelijk te reinigen. Kortom, een vloer die tegen een stootje kan. Maar er waren nog veel meer keuze mogelijkheden. Ook de marmerstone vloer en siergrind vloeren trokken hun aandacht maar zeker ook de betonlook vloer, de pu gietvloer, de pvc vloer, de troffelvloer en de cem art vloer. Stuk voor stuk zouden ze kunnen voldoen aan de wensen en eisen van het ondernemersechtpaar uit Nijmegen.

Verder was het een vereiste dat er een strakke planning gehandhaafd werd om de showroom zo snel mogelijk weer te kunnen openen. De showroomvloer in Nijmegen ligt er schitterend bij. En ook de planning is vlekkeloos verlopen. Afspraak is afspraak bij de firma New Brand dus als u ook een nieuwe bedrijfsvloer nodig heeft dan kunt u met een gerust hart contact opnemen met New Brand Gietvloeren in Tilburg.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer