Coatingvloer Oosterhout

Paul en Annemieke van Rijthoven, wonend in Oosterhout in de provincie Noord Brabant, waren flink bezig met het maken van plannen voor het verbouwen en vernieuwen van hun woning. De gehele begane grond wilden ze gaan voorzien van een nieuwe PU gietvloer. Bij een familielid was, in zijn bedrijf, recent een epoxy gietvloer aangebracht. Deze bedrijfsvloer was aangebracht door New Brand Gietvloeren uit Tilburg en dat naar grote tevredenheid. Daarom werd niet lang getreuzeld door Paul en Annemieke en werd direct contact gezocht met New Brand. Een bezoekje aan de showroom in Tilburg volgde en niet lang daarna natuurlijk een afspraak op locatie in de woning van Paul en Annemieke in Oosterhout.

Vele mogelijke toepassingen
Voor zowel de zakelijke markt als particuliere markt heeft New Brand oplossingen. PU gietvloeren worden vooral toegepast in woningen terwijl de epoxy vloeren meer in de zakelijke markt worden toegepast. Zaken als vloeistofdichtheid, antislip, elasticiteit en de verende eigenschappen van de vloer bepalen uiteindelijk de keuze. Een coatingvloer wordt gerealiseerd in bijvoorbeeld garages, balkon en/of galerij, bedrijfshallen enzovoort.

Oplevering door New Brand
Uiteindlijk is er door New Brand uit Tilburg een prachtige totaal opdracht uitgevoerd bij de familie van Rijthoven in Oosterhout. Op de begane grond de meest prachtige PU gietvloeren in verschillende kleuren en op de verdieping is gekozen voor PVC vloeren. New Brand levert een vloer totaalpakket, u kunt dan denken aan: advies, volledige realisatie met eigen vakspecialisten en altijd een perfecte en tijdige oplevering. Maar ook service, onderhoud en reparatie betekenen voor New Brand een basis van hun werk. De Klant staat altijd voorop.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer