Coatingvloer Weert

De bedrijfsvloer in het pand van Frans Jansen in Weert was dringend aan vervanging toe. Ook vanuit de overheid was er qua regelgeving de laatste jaren veel veranderd dus Frans moest op zoek naar een nieuwe bedrijfsvloer die aan al deze recente regelgeving voldeed. Frans ging een kijkje nemen bij een collega ondernemer op het industrieterrein die onlangs een vloer had laten leggen door de firma New Brand uit Tilburg. Deze collega had gekozen voor een pu gietvloer wat voor zijn showroom prima was maar Frans had een hardere vloer nodig. Verder sprak het hem wel aan dat de vloer naadloos was gelegd en dat het bovendien een vloeistofdichte bedrijfsvloer was. En dat was nou precies wat Frans in zijn bedrijf in Weert ook nodig had.

Frans maakte een afspraak om een kijkje te gaan nemen in de showroom van New Brand in Tilburg en werd daar gewezen op de epoxy coatingvloer. Hetzelfde principe als de PU gietvloer maar dan voor zwaarder gebruiker. Dat deze bedrijfsvloer slijtvast, onderhoudsvriendelijk en zeer gemakkelijk te reinigen is zijn bovendien bijkomende pluspunten. Frans koos dus inderdaad voor de epoxy gietvloer en liet deze coatingvloer bovendien voorzien van een antislip laag. Frans vond het belangrijk dat het een antislip vloer zou zijn i.v.m. specifiek gebruik.

New Brand Gietvloeren kwam vanuit Tilburg een kijkje nemen in de bedrijfshal van Frans in Weert en samen maakten zij een planning om alles goed te laten verlopen. En alles is perfect verlopen zei Frans, met complimenten voor de mannen van New Brand uit Tilburg.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer