Epoxy Coating Betonlook Gietvloer Breda

Project kunststof vloeren:
epoxy coating en betonlook gietvloer gerealiseerd in Breda.
New Brand Gietvloeren uit Tilburg is ten eerste een bedrijf met een jarenlange ervaring. Bovendien werken wij enkel met vakmensen.
Daarbij maken we gebruik van de beste vloersystemen en houden wij onszelf up-to-date.

Wij zijn van vele markten thuis als het gaat om kunststof vloeren en realiseert vele opdrachten vanuit onze vestigingsplaats Tilburg in de provincie Noord Brabant door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Recent zijn in de regio Breda weer een paar mooie projecten opgeleverd, een daarvan was het aanbrengen van een epoxy coating. Terwijl een andere opdracht het aanbrengen van een betonlook gietvloer betrof. Niet alleen deze vloeren worden door New Brand Gietvloeren aangebracht maar bijvoorbeeld ook een anti slip vloer, coatingvloer, epoxy vloer, pu gietvloer en andere kunststof vloeren. U krijgt altijd advies op maat en een scherpe offerte. Op afspraak kunt u ook terecht in de eigen showroom van New Brand Gietvloeren.

Garanties en een hoogwaardig vloersysteem

Een Epoxy Coating of betonlook gietvloer kunnen wij in de regio Breda realiseren met op de 1e plaats solide garanties en een hoogwaardig vloersysteem.

Daarnaast leveren we service ook na oplevering. En ondanks dat epoxy vloeren enorm sterk en duurzaam zijn, rijden we ook service voor reparaties en onderhoud wanneer daar onverhoopt de noodzaak voor is. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Opfrissen van bestaande vloer

Overigens is een coatingvloer om de bestaande gietvloer op te frissen een veel gemaakte keus.
Wij kunnen alle type gietvloeren realiseren voor zowel particulier als zakelijke ruimten. U krijgt altijd een toepassingsgericht advies op locatie.
Tenslotte koopt u een nieuwe vloer voor een lange tijd en dient deze volledig naar wens te zijn.

Heeft u een bedrijfsruimte waarvoor u een gietvloer wenst te laten realiseren?
Neem dan ook een kijkje op onze Bedrijfsvloer Specialist website voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer