Epoxy Coating Gietvloer Gorinchem

Gerealiseerde projecten betreffende: pu gietvloer en epoxy coating te Gorinchem

In de regio Gorinchem is New Brand Gietvloeren gietvloer specialist voor zowel bedrijf als particulier. We realiseerden reeds meerdere projecten in de regio. Afhankelijk van de toepassing, ondervloer en de wensen van de opdrachtgevers, realiseerden we o.a. Epoxy, coating en PU vloeren. Maar ook anti-slip en betoonlook gietvloeren werden veelvuldig vervaardigd.

De groep vakmannen van New Brand zelf gaan elke dag op pad om de vloeren aan te brengen bij u in het bedrijf of woning. De keuze uit de kunststof vloeren is groot en New Brand Gietvloeren heeft een eigen showroom in Tilburg waar u op afspraak terecht kunt. New Brand geeft u graag advies en toont u vloeren zoals de pu gietvloer en epoxy coating zoals in projecten in de regio Gorinchem zijn gerealiseerd.

In de showroom ziet en hoort u ook hoe een antislip vloer, betonlook gietvloer of een epoxy vloer kunnen worden toegepast. New Brand levert altijd kwalitatief hoogstaande vloeren volgens een strak tijdschema. Planning en gemaakte afspraken zijn voor New Brand altijd de norm. Neem eens contact op met New Brand voor een advies bij u in het bedrijf of woning en maak kennis met de gedrevenheid en vakkenis over kunststof vloeren. Ook een offerte gemaakt door New Brand Gietvloeren zal u bevallen.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer