Epoxy Gietvloer Bergen op Zoom

Project Bergen Op Zoom: epoxy gietvloer en epoxy coating opgeleverd door New Brand Gietvloeren.

Elke particulier of bedrijf kan bij New Brand Gietvloeren terecht voor een perfecte oplossing als het gaat om kunststof vloeren. Naast de genoemde epoxy gietvloer en epoxy coating in dit project kan ook worden gedacht aan een antislip vloer, een coating vloer, een betonlook gietvloer enzovoort. New Brand beschikt over eigen vakmensen die elke vloer kunnen realiseren op een vakkundige manier en altijd volgens planning.

Afspraak is afspraak en we bieden service ook na realiseren van de vloer. We hebben reeds meerdere projecten afgerond in de regio Bergen Op Zoom.
Bovendien zijn we actief  in de hele provincie Noord Brabant. Wij nemen graag de tijd voor u, en geven het juiste technische advies. We bieden aansluitend met uw wensen en de mogelijkheden een offerte die duidelijk is maar ook scherp qua prijs.

Gietvloer voor uw huis of bedrijf in Bergen Op Zoom

U kunt voor Gietvloer Bergen Op Zoom bij ons terecht voor zowel een gietvloer of bijvoorbeeld een PU vloer voor bij u thuis of voor uw bedrijf. Wij maken esthetische vloeren maar ook productie-vloeren die duurzaam zijn en die tegen meer dan een enkel stootje kunnen.

We werken met verschillende vloersystemen samengesteld uit de beste grondstoffen. Daarmee kunnen we hoge kwaliteit Epoxy, PU en Coatingvloeren realiseren. Bovendien worden de vloeren naadloos en perfect afgewerkt.  Er zijn vloeren mogelijk voor iedere toepassing. Van natte ruimte tot leef-ruimten en van garage tot praktijkruimte. Heeft u bijvoorbeeld een praktijk aan huis? Dan kunnen wij een naadloze overgang creëren van woonruimte naar praktijk ruimte waarbij de praktijk ruimte een vloer heeft die past bij het gebruik en de gewenste stijl.

Opzoek naar een vloer voor uw bedrijf? Zo maken we vloeren die harder/sterker zijn dan beton. Een zeer sterke vloer nodig?
Dan raden we u aan om zeker eens meer te lezen over Ucrete. Advies nodig of direct een afspraak maken? Neem daarom contact met ons op.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer