Epoxy vloer garage bedrijf

Epoxy vloer bedrijfsvloer

New Brand Gietvloeren heeft onlangs een project afgerond waarbij een epoxyvloer is aangelegd voor een gerenommeerd garagebedrijf. Dit project illustreert de expertise van New Brand in het leveren van hoogwaardige, duurzame vloeroplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van commerciële klanten.

De uitdaging bij dit project was het creëren van een vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook bestand tegen de zware belasting en chemische stoffen die typisch zijn voor een garageomgeving. Epoxyvloeren, bekend om hun robuustheid en weerstand tegen olie, vetten en de meeste chemicaliën, bleken de ideale keuze voor deze toepassing.

Het proces begon met een grondige voorbereiding van het vloeroppervlak om een optimale hechting van de epoxyhars te garanderen. Na het schuren en reinigen van de vloer, werd een primerlaag aangebracht om de porositeit van het beton te verminderen. Vervolgens werd de epoxyhars gemengd met een verharder en zorgvuldig over het vloeroppervlak uitgesmeerd. Na het uitharden van de eerste laag, werd een tweede laag aangebracht om de duurzaamheid te verhogen en een gladde, naadloze afwerking te verkrijgen.

Een van de belangrijkste voordelen van de gekozen epoxyvloer is de hoge mate van slijtvastheid, wat essentieel is in een ruimte waar voertuigen frequent in- en uitrijden. Bovendien is de vloer eenvoudig schoon te houden, een belangrijk aspect voor het behoud van een professionele uitstraling van het garagebedrijf.

De realisatie van de epoxyvloer voor het garagebedrijf werd met succes afgerond, tot grote tevredenheid van de klant. Het resultaat is een functionele, duurzame en esthetisch aantrekkelijke vloer die de werkomgeving verbetert en bijdraagt aan de efficiëntie van de bedrijfsvoering. Dit project bevestigt opnieuw de expertise van New Brand Gietvloeren in het leveren van op maat gemaakte vloeroplossingen voor de zakelijke markt.