Garagevloer

De garagevloeren van New Brand Vloertechniek behoren tot de allersterksten welke leverbaar zijn. New Brand heeft zich ontpopt tot d� specialist op het gebied van garagevloeren in Nederland. Wij leveren en appliceren onze garagevloeren voor bedrijven, de automobielbranche en parkeergarages.

Vandaag de dag zijn vloeistofdichte vloeren wettelijk verplicht bij garagebedrijven. Reden hiervan is dat er geen olie of vet in het riool terecht mag komen. Naast dat de garagevloer vloeistofdicht moet zijn, moet de vloer ook duurzaam, chemisch resistent en gemakkelijk schoon te maken zijn. Belangrijke aspecten bij de uitvoering zijn dan ook veel aandacht gegeven aan de overgangen en aansluitingen aan o.a. goten, putten en doorgangen. Deze worden door New Brand altijd breed rondom ingeslepen zodat vocht niet kan doorslaan en om een stevigheid te cre�ren voor belasting met voertuigen.

Het juiste vloersysteem aanbrengen voor de juiste toepassing, dat is de kracht van New Brand Vloertechniek. Elke toepassing heeft zijn eigen eisen; zware belasting door machines en voertuigen, chemische vloeistoffen waar de vloer aan blootgesteld wordt. Met een garagevloer van New Brand bent U verzekerd van het juiste vloersysteem voor al uw individuele wensen.

ENKELE EIGENSCHAPPEN VAN ONZE GARAGEVLOEREN OP EEN RIJ:

  • Afhankelijk van het gekozen systeem zijn de garagevloeren zwaar belastbaar en zeer duurzaam
  • Onze garagevloeren zijn vloeistofdicht, naadloos en chemicalienbestendig
  • Onze garagevloeren hebben een zeer sterke hechting op minerale ondervloeren en tegels.
  • Onze garagevloer voldoet aan alle toepasselijke regelgeving en een officieel keuringsrapport is geen probleem.
Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer