Gietvloer Badkamer

Een vloeistofdichte en naadloze gietvloer

De badkamer gietvloer

Wanneer we aan een vloer voor de badkamer denken, denken de meeste mensen ten eerste aan een tegelvloer. Het aanbod is enorm, en dus is het een kwestie van kiezen maar een tegelvloer is niet de enige optie voor uw badkamer. Een gietvloer is een uitstekende keuze voor uw badkamer vloer. Dit omdat gietvloeren naadloos aangebracht worden, vloeistofdicht zijn en in iedere kleur kunnen worden gerealiseerd. Wanneer u een gietvloer badkamer heeft, gaat u ervaren hoe makkelijk deze schoon te houden is. In tegenstelling tot tegels waarbij de voegen, vuilverzamelaars zijn, is een naadloze en vloeistof dichte vloer het meest hygiënisch.

Wand en vloer

Een badkamer volledig strak in dezelfde stijl? Ook dat kan wand ook voor uw badkamer wanden hebben wij de oplossing.
Dit geeft een esthetische uitstraling welke een absolute meerwaarde geeft ten opzichte van tegels.  Spots, putjes en andere praktische elementen kunnen perfect en strak verwerkt worden in de badkamer vloer.

Anti slip badkamervloer

Een gietvloer realiseren voor de badkamer doen wij zowel bij nieuwbouw als bij renovatie-projecten. We kunnen een deel of de volledige oppervlake van de badkamer coating epoxy voorzien van structuur waardoor de vloer anti-slip wordt.

Zo wordt de badkamer vloer veilig en dat zonder iets in te leveren m.b.t. de uitstraling.

Gietvloer badkamer vs badkamer tegels

Waarom men steeds vaker kiest voor een gietvloer in een natte ruimte is voor ons eenvoudig uit te leggen. Het schoonhouden van met name de voegen van de tegels is een vervelend karwei. Hoe goed u het ook bijhoud, het is haast niet te voorkomen dat vuil zich nestelt in de tegelvoegen. Ook kalkafzet hecht zich zo hardnekkig aan de voegen dat het zich lastig laat verwijderen. Een badkamer met een gietvloer is dus niet enkel stijlvol. Een gietvloer is duurzaam, hygiënisch en voordelig. Gietvloeren gaan namelijk tientallen jaren mee.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer