Epoxy Gietvloer Betonlook Helmond

Al vele projecten gerealiseerd in Helmond als het gaat om een: epoxy gietvloer, epoxy vloer, epoxy coating, PU gietvloer of betonlook gietvloer door New Brand Gietvloeren uit Tilburg!

Voor elke particulier of bedrijf heeft New Brand Gietvloeren uit Tilburg een breed assortiment aan kunststof vloeren te bieden. Eigen vakmensen zorgen ook voor het leggen van elke epoxy gietvloer of epoxy coatingvloer, PU gietvloer maar ook een betonlook vloer of antislip vloer. De keuze is nog veel groter en voor elke specifieke behoefte heeft New Brand een oplossing. Een bijzonder sterk punt is ook dat afspraken staan als een huis en dat een planning heilig is. Zo heeft New Brand dan ook vele tevreden klanten kunnen opbouwen door heel Nederland en zelfs in andere landen binnen Europa.

Neem nu contact op als u meer wil weten over bijvoorbeeld een epoxy gietvloer, een pu gietvloer of epoxy coating vloer dan zijn wij u graag van dienst. New Brand Gietvloeren uit Tilburg zorgt altijd voor een super scherpe offerte.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer