Epoxy Gietvloer Betonlook Weert

Opdracht in Weert: woning + kantoor

In Weert heeft New Brand Gietvloeren onlangs wederom een project gerealiseerd. De klant heeft informatie ontvangen over een epoxy gietvloer, epoxy vloer, epoxy coating, PU gietvloer en een betonlook gietvloer. New Brand Gietvloeren uit Tilburg levert deze kunststof gietvloeren.

New Brand Gietvloeren levert vanuit Tilburg aan bedrijven en particulieren een grote variëteit aan kunststof vloeren. De eigen vakmensen van New Brand zorgen voor het leggen van uw pu gietvloer, epoxy gietvloer of epoxy coatingvloer maar ook een betonlook vloer of indien nodig een antislip vloer. De keuze aan kunststof vloeren is enorm groot en voor elke specifieke toepassing heeft New Brand de juiste vloer. Een grote kracht van New Brand is dat afspraken die worden gemaakt ook echt wat waard zijn en dat een planning door New Brand altijd wordt gehaald. Door de jaren heeft New Brand vele tevreden klanten kunnen toevoegen aan het klantenbestand. En dat niet alleen door heel Nederland maar ook in landen door Europa.

Neem nu contact op als u meer wil infomratie wil ontvangen over bijvoorbeeld een epoxy gietvloer, een pu gietvloer of epoxy coating vloer. New Brand Gietvloeren uit Tilburg is u graag van dienst en zorgt altijd voor een super scherpe offerte.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer