Project Gietvloer Oss

De familie Janssen uit Oss had hun woning al een tijdje te koop staan met de bedoeling om met een nieuwbouwproject in Oss mee te gaan doen. Er kwamen echter geen kijkers naar hun huidige woning in Oss en met de crisis als bijkomstigheid kozen ze er uiteindelijk voor om hun eigen huis helemaal te gaan renoveren.

Natuurlijk kwamen daarbij ook de vloeren aan bod en omdat ze zeker niet wilde gaan voor het geijkte circuit van laminaat, tegels en vloerbedekking besloten ze het over een heel andere boeg te gooien. Zo werd ondermeer een afspraak gemaakt bij New Brand Gietvloeren in Tilburg.

In de showroom van New Brand Gietvloeren kreeg de familie Janssen uit Oss uitleg over ondermeer de PU gietvloer en betonlook vloer waar op voorhand hun belangstelling naar uitging. Maar bij New Brand Gietvloeren is de keuze enorm en daarom kregen ze ook uitleg over het door hun ontwikkelde vloertotaal pakket. Ze wilden graag beneden een PU gietvloer of epoxy vloer, boven tapijt en in de badkamer een betonlook vloer. In een bijgebouw werd gekozen voor een siergrind vloer. En dankzij het vloertotaal pakket van New Brand Gietvloeren kon dat op 1 adres.

Door alles op één adres te doen kwamen vele voordelen extra aan de oppervlakte. Door de veelzijdigheid van de opdracht kon door New Brand een extra scherpe prijs worden neergelegd voor de PU gietvloer, het tapijt, de betonlook vloer en de siergrind vloer. New Brand kon in één keer alles opmeten en een strakke planning maken die naadloos in elkaar overliep. En dat naadloos overlopen is ook een bijzondere eigenschap van PU gietvloer en de betonlook vloer. De betonlook vloer en de PU gietvloer zijn onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk te reinigen en zeer slijtvast. In de keuken is bovendien een antislip laag aangebracht waardoor de vloer verandert in een heuse antislip vloer.

Zo kon New Brand uit Tilburg alweer een tevreden klant uit het Brabantse Oss toevoegen aan hun portfolio. Ook werd door New Brand recent in de buurt van Oss, namelijk Berghem een bedrijfsvloer aangebracht en wel een coatingvloer in de grote hal en in een kleinere hal/showroom een marmerstone vloer.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer