Gietvloer terras

Een terras maken met een gietvloer biedt veel voordelen

U bent zich gaan oriënteren voor een terras?

Dan zal uw eerste gedachte waarschijnlijk uitgegaan zijn naar mooie grote sterke terras-tegels. Geen onlogische gedachte en toch biedt een gietvloer veel voordelen ten opzichte van de tegels. Ten eerste is een gietvloer terras sterker dan een terras met terras tegels. Bovendien is het naadloos. Er zijn geen naden of voegen. Een voegloos terras heeft als voordeel dat er geen vuil ophoopt in voegen en dat er geen onkruid op of in voegen of naden kan groeien. Het schoonhouden van een naadloos gietvloer terras is zo eenvoudig als het schoon vegen of spuiten ervan. Daarmee is het een uitermate onderhoudsvriendelijke vloer.

De kracht en veelzijdigheid van een gietvloer terras
Een gietvloer terras zal sterker zijn dan een tegel terras omdat de dichtheid van Epoxy beter is. Daar waar tegels snel kapot kunnen gaan wanneer er bijvoorbeeld een grote pot op omvalt. Zal dat met een Epoxy-vloer minder snel tot schade leiden. Wenst u de uitstraling ook op de langere termijn gelijk te houden, dan is er de mogelijkheid eens in de aantal jaar een coating te laten aanbrengen. Dit biedt u een opgefrist nieuwe terrasvloer maar ook telkens de keuze om de kleur/design opnieuw te kiezen. U hoeft niet zoals bij de tegels het geval is, de vloer volledig te verwijderen. Toe aan een andere kleur? Kies een kleur voor de coating en voila u heeft een compleet nieuw terras.

Een stijlvolle overgang van binnen naar buiten
Uw vloer binnen naadloos over laten lopen in uw terras? Het kan met een gietvloer. Of wat denkt u van uw serre of overkapping. Een buiten woonkamer komt tot leven met een prachtige gietvloer die matcht met de stijl van uw interieur. Laat de stijl van uw nieuwe vloer terug komen in het blad van uw tafel of kies voor een bekisting om uw haard helemaal in de stijl van de vloer te laten afwerken. Met Cemcolori en onze gietvloer-systemen is elke droom te realiseren. De kunnen we dus ook wanden een meubels creëren die perfect matchen bij uw vloer.

De mogelijkheden m.b.t. design en uitstraling zijn nagenoeg eindeloos.
Kies voor een esthetische terrasvloer die duurzaam is.

Vraag ons vandaag nog naar de mogelijkheden.

Wij kunnen ook Betonlook wanden voor u realiseren! Lees meer ►

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer