Kantoorvloer

Een kantoorruimte dient representatief en comfortabel te zijn. Schoonmakers houden het netjes schoon maar die vloerbedekking is inmiddels aardig versleten. Wanneer u om welke reden dan ook, de keuze kunt gaan maken voor een nieuwe vloer, bekijk dan zeker de voordelen van een PU vloer. In tegenstelling tot Epoxy voelt een PU kantoorvloer zachter en daarmee comfortabeler aan. De vloer geleid bovendien warmte en is in iedere kleur te realiseren. PU vloeren zijn bovendien duurzaam en op bijna iedere ondergrond aan te brengen.

Een trend die we zowel bij particulieren als ondernemers terug zien, is de industriële look. Al weer een tijdje geleden, werd betonlook geïntroduceerd. Inmiddels is het de meest populaire gietvloer soort wanneer het gaat om de esthetische eigenschappen. Een prachtige coole sfeer of een warme maar moderne uitstraling. Ook kantoorvloeren kunnen mooi zijn en perfect aansluiten bij de kantoorinrichting.

Uiteraard kunnen wij de ‘gewone’ PU gietvloer ook helemaal naar wens maken. De keuze uit velen RAL kleuren maken het mogelijk om de PU kantoorvloer volledig te laten aansluiten bij de kantoor-inrichting. Zo kan de huisstijl van uw bedrijf op een stijlvolle manier terug komen in de gietvloer. Lees meer over de RAL kleur gietvloeren of laat u vrijblijvend informeren.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor? Een nieuwe kantoorvloer geschikt voor uw situatie? Neem dan eens contact op met New Brand of maak een vrijblijvende afspraak in de showroom in Tilburg. Direct een offerte aanvragen voor kantoorvloer? Binnen 48u weet u waar u aantoe bent.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer