logo-abp

ABP

ABP Coatings is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en toepassing van hoogwaardige coatings en verfsystemen. Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid, biedt ABP Coatings geavanceerde oplossingen voor een breed scala aan industriële en commerciële toepassingen, waaronder automotive, maritieme, luchtvaart, bouw en industriële bescherming.

Het productassortiment van ABP Coatings omvat een diversiteit aan coatingsystemen, van traditionele epoxy- en polyurethaancoatings tot geavanceerde technologieën zoals UV-uithardende coatings en nanocoatings. Deze producten zijn ontworpen om oppervlakken te beschermen tegen corrosie, slijtage, chemische invloeden en extreme weersomstandigheden, terwijl ze ook esthetische waarde toevoegen.

Een van de kernwaarden van ABP Coatings is hun inzet voor milieubescherming en duurzaamheid. Het bedrijf streeft ernaar om producten te ontwikkelen die niet alleen effectief en duurzaam zijn, maar ook voldoen aan de hoogste milieunormen. Dit omvat het verminderen van vluchtige organische stoffen (VOS) in hun producten en het bevorderen van watergedragen coatingsystemen die minder schadelijk zijn voor het milieu.

ABP Coatings staat bekend om hun technische expertise en klantgerichte benadering. Ze bieden uitgebreide ondersteuning, van de initiële productselectie en technisch advies tot aan de applicatie en nazorg. Het bedrijf werkt nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die nauwkeurig zijn afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen van elke toepassing.

Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling, blijft ABP Coatings vooroplopen in de coatingindustrie, met voortdurende verbeteringen in productprestaties en duurzaamheid. Hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid maakt ABP Coatings een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar effectieve bescherming en verfraaiing van hun producten en projecten.