prokol

Prokol

Prokol is een vooraanstaand merk dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en toepassing van hoogwaardige polymeer coatings en afdichtingsmaterialen. Met meer dan drie decennia ervaring heeft Prokol zich gevestigd als een betrouwbare partner in de bouw- en renovatie-industrie, evenals in de maritieme sector en de industriële markt.

Het assortiment van Prokol bestaat uit een breed scala aan producten, waaronder waterdichte coatings, beschermende lagen voor beton en metaal, vloersystemen en speciale afdichtingsoplossingen. Deze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid, weerstand tegen extreme weersomstandigheden en chemische belasting, en milieuvriendelijkheid.

Een van de unieke kenmerken van Prokol is hun toewijding aan innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf zet zich in voor de ontwikkeling van groene producten die bijdragen aan een beter milieu. Dit komt niet alleen tot uiting in de keuze van grondstoffen en productiemethoden, maar ook in de prestaties en de levensduur van de eindproducten. Prokol’s oplossingen zijn ontworpen om de energie-efficiëntie van gebouwen te verhogen en de onderhoudskosten te verlagen, wat resulteert in een lagere ecologische voetafdruk.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Prokol. Het bedrijf biedt uitgebreide technische ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat elk project succesvol wordt afgerond. Met een internationaal netwerk van distributeurs en applicateurs zorgt Prokol voor een snelle levering en professionele toepassing van hun producten, wereldwijd.

De producten van Prokol zijn niet alleen populair in de bouw- en renovatiesector, maar worden ook veelvuldig gebruikt in de scheepvaart, offshore en industriële sectoren, waar hoge prestaties en betrouwbaarheid essentieel zijn. Door te kiezen voor Prokol, kiezen klanten voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie, ondersteund door uitstekende service en technische expertise.