Goedkope gietvloer Brabant

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor de realisatie van een goedkope gietvloer in Brabant? Dan bent u bij New Brand aan het juiste adres. Het eigen team van vakmannen levert en legt een goedkope gietvloer in Noord Brabant en door heel Nederland, zowel binnen de particuliere als de zakelijke markt, en New Brand Gietvloeren gaat altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Het aanbod aan kunststof vloeren bij New Brand is enorm. Hierbij kunt u onder andere denken aan toepassingen als een PU gietvloer, epoxygietvloer, Cem Art gietvloer en een coatingvloer. Al deze kunststof vloeren zijn breed inzetbaar, stofvrij, vloeistofdicht, slijtvast, antislip, naadloos en leverbaar in vele kleuren.

Het is dan ook zeker aan te raden om contact op te nemen met New Brand Gietvloeren omtrent de mogelijkheden op het gebied van een goedkope gietvloer Brabant. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in de showroom in Tilburg via tel. 013 – 581 1819 of stuur een e-mail naar info@newbrandgietvloeren.nl.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer