Goedkope gietvloer Brabant

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor de realisatie van een goedkope gietvloer in Brabant? Dan bent u bij New Brand aan het juiste adres. Ons eigen team van vakmannen levert en legt een goedkope gietvloer in Noord-Brabant en door heel Nederland, zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Bij New Brand Gietvloeren streven we altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en zijn we trots op onze toonaangevende positie in de regio.

New Brand is niet alleen actief in Brabant, maar wij bieden onze hoogwaardige gietvloeren en PVC-vloeren aan door heel Nederland. Onze vakmannen zijn ervaren in het leveren van perfect afgewerkte vloeren die voldoen aan al uw wensen en eisen. Of het nu gaat om een strakke, moderne gietvloer in uw woonhuis of een duurzame, slijtvaste vloer voor uw bedrijfspand, wij staan voor u klaar.

Het aanbod aan kunststof vloeren bij New Brand is enorm. Denk hierbij aan toepassingen zoals een PU gietvloer, epoxygietvloer, Cem Art gietvloer en coatingvloer. Daarnaast bieden we ook hoogwaardige PVC-vloeren aan die bekend staan om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Al deze vloeren zijn breed inzetbaar, stofvrij, vloeistofdicht, slijtvast, antislip, naadloos en leverbaar in vele kleuren. Hierdoor kunnen we voor elke ruimte de perfecte vloeroplossing bieden.

New Brand Gietvloeren is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Onze klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid, vakmanschap en klantgerichte aanpak. Het is dan ook zeker aan te raden om contact op te nemen met New Brand Gietvloeren voor de mogelijkheden op het gebied van een goedkope gietvloer of PVC-vloer in Brabant en de rest van Nederland.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Tilburg via tel. 013 – 581 1819 of stuur een e-mail naar info@newbrandgietvloeren.nl. Ontdek zelf waarom New Brand Gietvloeren de juiste keuze is voor uw nieuwe vloer!

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer