Goedkope gietvloer

Opzoek naar Goedkope gietvloer of ook een echt goede duurzame gietvloer?

New Brand PVC & Gietvloeren, gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant, heeft een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare specialist in zowel de particuliere als zakelijke markt voor kunststofvloeren. Ons aanbod, dat zich uitstrekt over heel Nederland en delen van Europa, omvat goedkope gietvoer ofwel betaalbare, hoogwaardige gietvloeren maar ook PVC vloeren van topkwaliteit. Wij bieden een ruime keuze in kleuren en typen, zoals PU gietvloeren en epoxy gietvloeren, altijd gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit.

Bij New Brand PVC & Gietvloeren vindt u voordelige gietvloeren die geen compromis sluiten op het gebied van kwaliteit. Deze vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden, naadloos voor een moderne uitstraling, vloeistofdicht, duurzaam, optioneel met antislip, vrij van oplosmiddelen, en uitermate hygiënisch. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor iedere ruimte.

We nodigen u uit voor een bezoek aan onze showroom in Tilburg, waar onze deskundige medewerkers klaarstaan om u te adviseren over alle mogelijkheden die onze betaalbare gietvloeren te bieden hebben. Voor persoonlijk advies of meer informatie kunt u ons ook bereiken op tel. 013 – 581 1819.

Kiezen voor New Brand PVC & Gietvloeren betekent kiezen voor een esthetische, functionele en betaalbare vloeroplossing. Onze ervaring en toewijding zorgen ervoor dat we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. Ontdek zelf de kwaliteit en flexibiliteit die New Brand PVC & Gietvloeren te bieden heeft.

Let op: New Brand PVC & Gietvloeren gaat altijd voor kwaliteit. We maken geen concessies op bijvoorbeeld de grondstoffen voor onze vloeren. Uiteindelijk verdiend een vloer die lang mee gaat zichzelf als het ware terug. Goedkoop is dus eigenlijk niet de juiste term. We spreken liever over een voordelige gietvloer of PVC vloer. Bij New Brand willen we dat u weet waarvoor u betaald en dat merkt u ook terug aan onze service.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer