Kunststof vloeren Brabant

Kunststof Vloeren in Brabant gerealiseerd door New Brand Gietvloeren uit Tilburg

New Brand PVC & Gietvloeren, centraal gelegen in Tilburg, is de toonaangevende specialist in kunststof vloeren in Brabant. Wij bieden zowel particulieren als bedrijven in deze regio een breed scala aan hoogwaardige kunststof vloeren, compleet met professioneel advies op maat. Onze showroom in het hart van Brabant nodigt u uit om de diversiteit en kwaliteit van onze kunststof vloeren zelf te ervaren.

Ons assortiment omvat diverse kunststof vloertypes zoals coatingvloeren, gietvloeren, PU gietvloeren, epoxy gietvloeren, antislipvloeren en betonlook vloeren. Deze vloeren zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar ook esthetisch veelzijdig, waardoor ze perfect zijn voor zowel woningen als zakelijke ruimtes.

New Brand strekt haar dienstverlening uit voorbij de grenzen van Brabant, met projecten door heel Nederland. Toch ligt onze focus op het dienen van de Brabantse gemeenschap waar we met trots vele projecten hebben voltooid. Of u nu een particulier bent op zoek naar een stijlvolle gietvloer, of een bedrijf dat de voorkeur geeft aan een praktische epoxy gietvloer met antislip, ons team van ervaren professionals staat voor u klaar.

Recent hebben we in Brabant succesvol projecten afgerond, waaronder duurzame coatingvloeren in Oosterhout, elegante gietvloeren in Tilburg, functionele balkonvloeren in Valkenswaard, en innovatieve vloeroplossingen in Breda, Roosendaal en Oss. Deze projecten bevestigen onze status als betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve kunststof vloeren in de regio.

Zoekt u naar ‘kunststof vloeren Brabant’, dan is New Brand PVC & Gietvloeren uw ideale keuze. Wij bieden niet alleen een uitgebreid productaanbod en deskundige begeleiding, maar ook een toegewijde service van het eerste contact tot de voltooiing van uw project. Bezoek onze showroom in Tilburg of contacteer ons voor meer details over hoe we met een prachtige, duurzame kunststof vloer uw ruimte kunnen transformeren.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer