Kunststof vloeren Tilburg

Kunststof vloeren worden in Tilburg aangeboden door New Brand Gietvloeren. U kunt een afspraak maken en daarna de eigen showroom van New Brand Gietvloeren bezoeken in Tilburg. Kunststof vloeren kent vele soorten en toepassingen. Bij New Brand kunt u dan ook terecht voor een pvc vloer, gietvloer, coatingvloer, antislip vloer, betonlook vloer, cem art vloer maar ook een siergrind vloer, marmerstone vloer, houten vloer of bijvoorbeeld tapijt en/of tapijttegels. Door het zogenaamde vloer totaal pakket biedt New Brand Gietvloeren u alles op het gebied van prachtige kunststof vloeren en de eigen vakmensen zorgen altijd voor een perfecte eindoplevering waarbij het halen van elke planning altijd het uitgangspunt is.

Veel landelijke aanbieders van gietvloeren fungeren als een verkooporganisatie of intermediair. New Brand gietvloeren is als Tilburgs bedrijf voor kunstof vloeren Tilburg de meest voor de hand liggende keus. We zijn veel werkzaam in onze eigen regio en de mogelijkheid een afspraak te maken voor een bezoek aan onze vloeren showroom, is een meerwaarde. U kunt dan met eigen ogen zien welke mogelijkheden er zijn.

Komt u van buiten de regio Tilburg, dan zijn wij u uiteraard ook graag van dienst. Regelmatig bekijken we samen met de klant op locatie welke mogelijkheden er zijn en wat de beste aanpak is voor het maken van een gietvloer. Klant en toepassingsgericht adviseren wij welke vloer het beste past bij uw wensen. Onze ervaren gietvloer experts kunnen dan ook ieder type gietvloer maken.

Wanneer u een offerte aanvraagt bij New Brand, krijgt u altijd binnen 48 uur een reactie. U weet al snel waar u aan toe bent. De offerte voor uw gietvloer is altijd gratis en vrijblijvend.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer