Naadloze epoxyvloer

Een naadloze epoxyvloer is voornamelijk ontwikkeld als duurzame vloeistofdichte vloerafwerking. Deze wordt het meest toegepast binnen garages en fabrieken. Daarentegen wordt deze vloeistofdichte naadloze epoxyvloer ook veelal toegepast in laboratoria. Maar ook in operatiekamers, drukkerijen, ateliers, magazijnen, winkels en binnen de chemische industrie. Een vloeistofdichte naadloze epoxyvloer is opgebouwd uit 2 componenten. De vloer hard uit met reactieve epoxyharsen. Een epoxyvloer is nog veel harder dan een PU gietvloer waardoor deze vloer mechanisch en chemisch zwaar belast kan worden.

Een naadloze epoxyvloer biedt tal van voordelen. Zo zijn deze vloeren onder andere zeer hygiënisch, leverbaar in diverse kleuren, gemakkelijk te reinigen, slijtvast en is antislip tot R 13 mogelijk. Mocht u nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van een naadloze epoxyvloer binnen uw woning of bedrijfspand, neem dan gerust vrijblijvend contact op met New Brand Gietvloeren.

In tegenstelling tot bijna alle andere vloersoorten, is een Epoxy volledig gesloten. Dat wil zeggen dat er op geen enkele manier vuil of vocht in de vloer kan ontstaan. Bovendien maakt een gietvloer het daarom ook mogelijk om volledig naadloos aan te brengen. Zo kunt u een gietvloer ook laten toepassen in een vochtige of natte ruimte. Het is zelfs mogelijk om een gietvloer van ruimte naar ruimte over te laten lopen. Hierbij kunt u bewust kiezen voor een volledig zelfde kleur/stijl vloer in iedere ruimte of juist een die overloopt in een andere kleur/stijl.

Op onze website vind u tal van voorbeelden en uitgebreide informatie over Epoxy en andere gietvloer types. Maar mocht u toch vragen hebben dan staan wij altijd klaar om u ter woord te staan. Wil u binnen 48 uur weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Vraag dan vandaag nog een gietvloer offerte aan. Dit is altijd volledig vrijblijvend.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer