Nieuwe keukenvloer

Op zoek naar een nieuwe keukenvloer die zowel mooi als functioneel is? New Brand Gietvloeren, gevestigd in Tilburg, biedt dé oplossing met onze hoogwaardige gietvloeren. Ontworpen om elke keuken te transformeren, zijn onze vloeren vloeistofdicht, eenvoudig te reinigen, en slijtvast – ideaal voor elke keukenomgeving.

Kiezen voor een New Brand gietvloer betekent opteren voor topkwaliteit. Ons assortiment biedt een variëteit aan kleuren en afwerkingen, perfect afgestemd op het design van uw keuken. Met een naadloze en moderne uitstraling verrijken onze gietvloeren elke keuken, terwijl ze tevens hygiënisch en allergievriendelijk zijn dankzij het ontbreken van naden en kieren.

Bij New Brand Gietvloeren staat persoonlijke service centraal. We begrijpen dat elke keuken en elke klant uniek is. Daarom bieden we maatwerk advies, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Of uw stijl nu modern of traditioneel is, onze experts zorgen ervoor dat uw nieuwe keukenvloer naadloos aansluit bij uw interieur.

Geïnteresseerd in een keukenvloer die aan al uw eisen voldoet? New Brand biedt een scala aan mogelijkheden. Onze gietvloeren kenmerken zich door eigenschappen zoals hygiëne, oplosmiddelvrij, antislip, vloeistofdichtheid, en slijtvastheid. Kiezen voor New Brand betekent zekerheid van kwaliteit en een toegewijd, professioneel advies.

Ontdek wat New Brand Gietvloeren voor uw keuken kan betekenen. Bezoek onze website of neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Transformeer uw keuken met een stijlvolle, duurzame gietvloer van New Brand, uw specialist in keukenvloeren.

Neem gerust eens contact op en ervaar zelf wat New Brand voor u kan betekenen op het gebied van een nieuwe keukenvloer. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom in Tilburg, maak hiervoor wel even een vrijblijvende afspraak.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer