PU gietvloer Ettenleur

New Brand Gietvloeren heeft de afgelopen tijd regelmatig een PU gietvloer opgeleverd in de regio Etten-Leur. De PU gietvloer Ettenleur, maar ook de epoxy gietvloer en betonlook gietvloer zijn zeer populair. Een PU gievloer is een relatief zachte gietvloer. Ondanks dat de PU zachter is dan Epoxy is ook de PU vloer naadloos en waterdicht is. De PU gietvloer wordt het meest toegepast in leefruimtes. Een PU vloer is zeer geschikt voor de woonkamer en slaapkamers. Maar ook maken we regelmatig een PU vloer in bijvoorbeeld praktijkruimtes of bijvoorbeeld voor de wachtkamer bij uw huisarts in Etten-Leur. In de praktijk ervaren de meeste mensen de PU vloer als warmer. Zowel de Epoxy als PU vloeren zijn (afhankelijk van de ondervloer) te voorzien van vloerverwarming.

Kunststof vloeren van New Brand Gietvloeren uit Tilburg kunnen in nagenoeg alle omgevingen worden toegepast. Als u woont of werkt in Etten-Leur of in de grote regio daar omheen dan is een bezoekje aan de showroom van New Brand in Tilburg goed te doen. Wel is het nodig om vooraf een afspraak te maken. U bent bij New Brand verzekerd van een keurig persoonlijk advies, duidelijke en scherpe offerte en top kwaliteit vloeren die altijd volgens de afgesproken planning worden aangebracht.

Mocht u zonder een bezoek aan onze showroom al een gietvloer offerte wensen te ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. U ontvangt dan z.s.m. een passend voorstel per email. En heeft u vragen over de mogelijkheden, levertermijn of andere zaken voor PU gietvloer Ettenleur, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op als u interesse heeft om meer wil weten over een pu gietvloer, betonlook gietvloer, epoxy coating of andere kunststof vloer.
New Brand is u graag van dienst.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer