PVC vloer Breda

PVC vloer voor uw huis of appartement in Breda

Gelegen in Tilburg, heeft New Brand PVC & Gietvloeren zich gevestigd als een vooraanstaande leverancier in de regio. Onze diepgaande kennis van kunststofvloeren, uitgebreide voorraad en toewijding aan kwaliteit zijn sleutelfactoren waarom veel klanten ons verkiezen. Onder de populaire keuzes in ons assortiment bevinden zich PVC-vloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van PVC-vloeren van topmerken zoals VIVA Floors en One Flor Europe. We adviseren klanten primair voor een professioneel geïnstalleerde PVC-lijmvloer te kiezen. Echter, voor de doe-het-zelvers bieden we ook PVC-vloeren met een handig klik-systeem.

Wat is PVC?

PVC, kort voor Polyvinylchloride, is een van de meest gebruikte synthetische polymeren in ons dagelijks leven. Het is essentieel geworden in diverse toepassingen, variërend van verpakkingsmaterialen en consumentenelektronica tot lunchtrommels en raamkozijnen. Mits verantwoord geproduceerd, is PVC een duurzaam en veilig materiaal voor zowel mensen als dieren, met het voordeel dat het aan het eind van zijn levenscyclus vaak volledig recyclebaar is. Hiermee onderscheidt PVC zich als een milieuvriendelijkere keuze onder de synthetische polymeren, vooral in de context van vloermaterialen en bouwproducten.

Uniek is dat PVC wordt vervaardigd uit twee natuurlijke grondstoffen: aardolie en zout. Het behoort tot de thermoplasten, wat inhoudt dat PVC vormbaar wordt bij verhitting en terugkeert naar zijn originele staat bij afkoeling. Deze eigenschap maakt PVC uiterst veelzijdig voor uiteenlopende toepassingen.​

 

 

 

Eigenschappen PVC:

 • Licht van gewicht
 • Vlamdovend
 • Slijtvast
 • Duurzaam

PVC vloer vakkundig laten leggen in Breda

We werken zeker als het gaat om PVC vloeren Breda. Graag in de eigen regio. Onze eigen regio betekend voor u de beste prijs die u kunt krijgen. Want de afstanden zijn kort en we hebben minder logistiek ongemak. Daarom bieden we voor regio Tilburg op alle VIVA Floors Tilburg PVC vloeren een prijsgarantie.

Een vloer van PVC is duurzaam en stil

De monteren of wel leggen is vergelijkbaar met laminaat en de duurzaamheid is natuurlijk geweldig! PVC is net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Net als een gietvloer is een PVC vloer ook geschikt voor vloerverwarming. PVC-vloeren zijn bovendien stil (sterk gedempt) en volledig waterdicht.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij als specialisten met vertrouwen en overtuiging PVC vloeren aanbieden. Zoals u van onze gietvloeren mag verwachten, bieden wij ook onze professioneel geplaatste premium kwaliteit PVC vloeren aan.

Prachtige designs

PVC vloeren zijn er in alle soorten en maten. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende designs. Zo kunt u kiezen voor een vloer die als twee druppels lijkt op een echte houten vloer of wellicht kiest u juist voor een moderne strakke vloer?

PVC vloeren Tilburg, waar mag de vloer komen?

Doordat een PVC vloer waterbestendig is, is hij nagenoeg te gebruiken in iedere ruimte. Een PVC vloer kent echter niet de hardheid van een gietvloer en daarom is deze voornamelijk geschikt voor woonruimten, slaapkamers e.a. leefruimten.

Een PVC vloer heeft enkel voordelen

 • Vlekken trekken niet in
 • Zeer veelzijdig (in allerlei designs en variaties leverbaar)
 • Geschikt voor vochtige/natte ruimtes
 • Slijtvast
 • Zijn ze kras- en stootbestendig
 • Geluiddempend
 • Voelt comfortabel aan
 • Laat warmte vloerverwarming goed door
 • Lange levensduur
 • Onderhoudsvrij

|

De nadelen van PVC vloeren

Gelukkig kunnen we hier heel beknopt over zijn, aangezien er eigenlijk geen nadelen zijn. Als we echter toch een minpunt zouden moeten noemen, kunnen we opmerken dat, hoe realistisch de houtlook van PVC ook is, het geen echt hout is. Maar dit wordt ook weerspiegeld in de prijs van PVC-vloeren. U zult na verloop van tijd niet meer verrast zijn door het aantal mensen dat aanvankelijk denkt dat u een prachtige massief houten vloer hebt 😉

Wat kosten PVC vloeren?

Een PVC vloer (inclusief, egaliseren, lijm en plaatsen) is verkrijgbaar vanaf 59,- per m2.
Bij ons zijn er geen nare financiële verrassingen en vraagt u een offerte aan dan heeft u snel duidelijkheid m.b.t. de kosten voor uw PVC vloer.

Afbouw garantie gietvloeren
ABP