PVC vloeren Tilburg

PVC vloer voor uw huis in Tilburg

Met onze showroom in Tilburg is New Brand een gevestigde naam in de regio. Onze jarenlange ervaring in kunststofvloeren, ruime voorraad in materialen en kwaliteitsgaranties zijn voor de meeste van onze klanten, de voornaamste reden om voor ons te kiezen. In ons assortiment ontbreekt ook de populaire PVC vloer niet. New Brand realiseerd steeds meer PVC vloeren van de merken VIVA Floors en One Flor Europe. Wij adviseren altijd om te kiezen voor een vakkundig gelegde PVC lijmvloer. Maar indien gewenst leveren wij ook het pvc vloer met klik-systeem.

Wat is PVC?

PVC, een afkorting van polyvinylchloride, is een van de meest gebruikte kunststoffen. In het dagelijks leven kun je niet om het gebruik van PVC heen. Van verpakkingsmateriaal tot consumenten elektronica, en van broodtrommels tot raamkozijnen. PVC wordt gebruikt in alle mogelijke materialen en objecten in ons dagelijks leven. Als het op de juiste manier wordt vervaardigd, is PVC duurzaam en onschadelijk voor mens en dier. In de meeste gevallen is PVC aan het einde van zijn gebruik volledig recyclebaar. In tegenstelling tot veel andere polyplastics waar de duurzaamheid optimaal is (langdurig gebruik), is PVC een materiaalkeuze voor vloeren die niet bijzonder schadelijk is voor het milieu. Dit in tegenstelling tot veel andere vloermaterialen en grondstoffen.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, wordt aangenomen dat PVC bestaat uit twee natuurlijke grondstoffen. Deze grondstoffen zijn aardolie en zout. PVC is een thermoplast. PCV heeft een thermoplastische werking, wat betekent dat het materiaal bij verhitting kan worden gevormd/vervormd. Wanneer PVC afkoelt, keert het terug naar een vaste toestand.

 

Eigenschappen PVC:

 • Licht van gewicht
 • Vlamdovend
 • Slijtvast
 • Duurzaam

PVC vloer vakkundig laten leggen in Tilburg

We werken zeker als het gaat om PVC vloeren Tilburg. Graag in de eigen regio. Onze eigen regio betekend voor u de beste prijs die u kunt krijgen. Want de afstanden zijn kort en we hebben minder logistiek ongemak. Daarom bieden we voor regio Tilburg op alle VIVA Floors Tilburg PVC vloeren een prijsgarantie.

Een vloer van PVC is duurzaam en stil

De monteren of wel leggen is vergelijkbaar met laminaat en de duurzaamheid is natuurlijk geweldig! PVC is net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Net als een gietvloer is een PVC vloer ook geschikt voor vloerverwarming. PVC-vloeren zijn bovendien stil (sterk gedempt) en volledig waterdicht.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij als specialisten met vertrouwen en overtuiging PVC vloeren aanbieden. Zoals u van onze gietvloeren mag verwachten, bieden wij ook onze professioneel geplaatste premium kwaliteit PVC vloeren aan.

Prachtige designs

PVC vloeren zijn er in alle soorten en maten. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende designs. Zo kunt u kiezen voor een vloer die als twee druppels lijkt op een echte houten vloer of wellicht kiest u juist voor een moderne strakke vloer?

PVC vloeren Tilburg, waar mag de vloer komen?

Doordat een PVC vloer waterbestendig is, is hij nagenoeg te gebruiken in iedere ruimte. Een PVC vloer kent echter niet de hardheid van een gietvloer en daarom is deze voornamelijk geschikt voor woonruimten, slaapkamers e.a. leefruimten.

Een PVC vloer heeft enkel voordelen

 • Vlekken trekken niet in
 • Zeer veelzijdig (in allerlei designs en variaties leverbaar)
 • Geschikt voor vochtige/natte ruimtes
 • Slijtvast
 • Zijn ze kras- en stootbestendig
 • Geluiddempend
 • Voelt comfortabel aan
 • Laat warmte vloerverwarming goed door
 • Lange levensduur
 • Onderhoudsvrij

|

De nadelen van PVC vloeren

Hier kunnen we gelukkig heel kort over zijn. De nadelen zijn er namelijk niet. Maar moeten we er dan toch een bedenken, dan kunnen we zeggen dat “hoe echt de hout look van PVC ook is, het is geen echt hout.” Maar dat merkt u ook aan de prijs van PVC vloeren. Het zal u na een tijdje niet meer verbazen hoeveel mensen in eerste instantie denken dat u een prachtige vol-houten vloer heeft 😉

Wat kosten PVC vloeren?

Een PVC vloer (inclusief, egaliseren, lijm en plaatsen) is verkrijgbaar vanaf 59,- per m2.
Bij ons zijn er geen nare financiële verrassingen en vraagt u een offerte aan dan heeft u snel duidelijkheid m.b.t. de kosten voor uw PVC vloer.

Afbouw garantie gietvloeren
ABP