bartimeus

Bartimeus

New Brand Gietvloeren heeft onlangs een opmerkelijke bijdrage geleverd aan Bartiméus, een vooraanstaande organisatie die zich inzet voor het welzijn en de ondersteuning van mensen met een visuele beperking. Dit project illustreert de commitment van New Brand om maatwerkoplossingen te bieden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch en toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun fysieke uitdagingen.

Bartiméus, bekend om zijn uitgebreide dienstverlening aan visueel beperkte personen, zocht naar een vloeroplossing die veiligheid, duurzaamheid en een gevoel van welzijn kon bevorderen binnen hun faciliteiten. New Brand Gietvloeren werd gekozen vanwege hun expertise en vermogen om aan deze specifieke eisen te voldoen. Het project omvatte het ontwerpen en installeren van gietvloeren in verschillende ruimtes binnen de Bartiméus faciliteiten, waaronder woongebieden, werkplekken en gemeenschappelijke ruimtes.

Een van de kernaspecten van dit project was het waarborgen van de veiligheid en toegankelijkheid voor Bartiméus’ cliënten. New Brand Gietvloeren heeft daarom speciale aandacht besteed aan het creëren van een antislip oppervlak, essentieel om het risico op uitglijden en vallen te minimaliseren. Daarnaast was de keuze van kleuren en contrasten belangrijk om de zichtbaarheid voor mensen met een visuele beperking te verbeteren, wat bijdraagt aan hun zelfstandigheid en mobiliteit binnen de faciliteit.

De duurzaamheid van de gietvloeren zorgt ervoor dat de faciliteiten van Bartiméus bestand zijn tegen intensief dagelijks gebruik, terwijl het onderhoudsgemak helpt bij het handhaven van een hygiënische en schone omgeving. Bovendien draagt de esthetische aantrekkelijkheid van de vloeren bij aan een warme en uitnodigende sfeer, essentieel voor het creëren van een comfortabele en ondersteunende omgeving voor de cliënten.

De succesvolle implementatie van dit project door New Brand Gietvloeren bij Bartiméus onderstreept hun vermogen om op maat gemaakte vloeroplossingen te leveren die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. Het toont ook aan hoe doordachte vloeroplossingen een significante impact kunnen hebben op het verbeteren van de levenskwaliteit voor mensen met een beperking, waardoor ze veiliger en zelfverzekerder kunnen navigeren in hun leefomgeving.