efteling

Efteling

De Efteling, een van de meest betoverende attractieparken in Europa, heeft recentelijk een opmerkelijke transformatie ondergaan met de introductie van gietvloeren, vervaardigd en geïnstalleerd door New Brand. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een sfeervolle en duurzame vloeroplossing die naadloos aansluit bij de magische ambiance van het park.

New Brand, een expert op het gebied van gietvloeren, heeft speciaal voor de Efteling een reeks vloeren ontworpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bestand tegen de hoge bezoekersaantallen die het park jaarlijks verwelkomt. De keuze voor gietvloeren was een bewuste stap naar het verbeteren van de algehele bezoekerservaring, waarbij duurzaamheid en onderhoudsgemak centraal stonden.

De gietvloeren in de Efteling kenmerken zich door hun naadloze afwerking, wat bijdraagt aan een veilige en toegankelijke omgeving voor alle bezoekers. Daarnaast zijn de vloeren ontworpen om de unieke thema’s van verschillende attracties en gebieden binnen het park te weerspiegelen, waardoor de betovering van de Efteling in elk detail voelbaar is.

Een belangrijk aspect van de gietvloeren van New Brand is hun duurzaamheid. Vervaardigd met hoogwaardige materialen, zijn deze vloeren ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, waardoor ze een langetermijninvestering vormen voor het park. Bovendien zijn de vloeren gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, een essentiële eigenschap gezien de dagelijkse stroom van bezoekers.

De samenwerking tussen de Efteling en New Brand illustreert perfect hoe functioneel design en esthetiek hand in hand kunnen gaan in een omgeving waar de magie centraal staat. Door te kiezen voor gietvloeren van New Brand heeft de Efteling een stap gezet naar een nog sfeervollere, veiligere en duurzamere omgeving, waar zowel jong als oud nog vele jaren van kunnen genieten.