roc-west-brabant

ROC

New Brand, een vooraanstaand specialist in gietvloeren, heeft onlangs een indrukwekkend project afgerond voor ROC West-Brabant, een toonaangevende onderwijsinstelling. Dit project onderstreept de expertise van New Brand in het leveren van hoogwaardige, duurzame vloeroplossingen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn voor educatieve omgevingen.

Bij de realisatie van dit project was het doel om een vloeroplossing te bieden die niet alleen voldeed aan de hoge eisen van het dagelijkse schoolleven, maar ook een inspirerende omgeving voor zowel studenten als personeel zou creëren. New Brand koos voor een aanpak waarbij duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetiek centraal stonden, waarmee ze een perfecte balans vonden voor de diverse ruimtes binnen ROC West-Brabant.

De gietvloeren van New Brand, aangebracht in verschillende gebieden van de school, waaronder klaslokalen, gangen en gemeenschappelijke ruimtes, zijn speciaal ontworpen om intensief gebruik te weerstaan. Deze vloeren zijn niet alleen slijtvast, maar ook vlekbestendig en gemakkelijk te onderhouden – essentiële kenmerken voor een schoolomgeving waar netheid en hygiëne van groot belang zijn.

Een opvallend kenmerk van de gietvloeren is hun naadloze en gladde afwerking, die bijdraagt aan een moderne en open uitstraling van de school. De keuze voor neutrale en heldere kleuren versterkt het gevoel van ruimte en licht, wat een positief effect heeft op de leeromgeving en de algehele sfeer binnen de school.

New Brand heeft ook rekening gehouden met de akoestische eigenschappen van de gietvloeren, door materialen te gebruiken die geluid dempen. Dit zorgt voor een rustigere en meer geconcentreerde leeromgeving, essentieel in een educatieve setting.

Het project bij ROC West-Brabant is een toonbeeld van hoe New Brand gietvloeren niet alleen praktische en duurzame oplossingen biedt, maar ook de manier waarop ruimtes worden ervaren, kan transformeren. Door de succesvolle implementatie van dit project heeft New Brand wederom bewezen een betrouwbare partner te zijn voor onderwijsinstellingen die streven naar een combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en design.