vmaxx

VMaxx

New Brand Gietvloeren, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de levering en installatie van hoogwaardige gietvloeren, heeft onlangs een succesvol project afgerond voor Vmaxx, een gerenommeerd bedrijf in de automotive sector. Dit project onderstreept de expertise van New Brand in het aanbieden van op maat gemaakte vloeroplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de specifieke eisen van zakelijke klanten.

Vmaxx, bekend om zijn passie voor auto’s en het leveren van topkwaliteit diensten en producten in de automotive industrie, zocht naar een vloeroplossing die de unieke identiteit van het bedrijf zou weerspiegelen en tegelijkertijd praktisch en duurzaam zou zijn. De keuze viel op New Brand Gietvloeren vanwege hun reputatie in het leveren van kwalitatief hoogwaardige gietvloeren die geschikt zijn voor intensief gebruik, een essentiële vereiste voor de dynamische werkomgeving van Vmaxx.

Het project omvatte het ontwerpen en installeren van een op maat gemaakte gietvloer in de showroom en werkplaats van Vmaxx. New Brand koos voor een moderne en industriële betonlook gietvloer, die naadloos aansluit bij de moderne uitstraling van Vmaxx en de focus op kwaliteit en innovatie in de automotive sector benadrukt. De geselecteerde vloer is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook de noodzakelijke duurzaamheid en weerstand tegen olie, chemicaliën en zware belasting, waardoor het de ideale keuze is voor de veeleisende omstandigheden van een automotive werkplaats.

Daarnaast was het belangrijk dat de vloer makkelijk te onderhouden was, om een schone en veilige omgeving voor zowel werknemers als klanten te garanderen. De gietvloer van New Brand voldoet aan deze eis door zijn naadloze afwerking, die het reinigen vereenvoudigt en de ophoping van stof en vuil minimaliseert.

De succesvolle samenwerking tussen New Brand Gietvloeren en Vmaxx toont aan hoe gespecialiseerde vloeroplossingen een significante bijdrage kunnen leveren aan de esthetiek en functionaliteit van commerciële ruimtes. Het project is een uitstekend voorbeeld van de toewijding van New Brand aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid, waarmee ze een solide basis leggen voor langdurige zakelijke relaties.