Vloer voor een stal

Bent u bezig met de bouw van een nieuwe stal, loods of garage en bent u er nog niet aan uit wat voor type vloer hier gelegd moet worden? Neem dan eens contact op met New Brand. Dit team van specialisten geniet een jarenlange ervaring en zij adviseren u dan ook graag over de vele mogelijkheden omtrent een vloer voor een stal.

Er zijn verschillende soorten vloeren welke toegepast kunnen worden binnen de agrarische sector. Een vloer voor een stal moet echter wel vaak voldoen aan vele specificaties zoals een bepaalde belastbaarheid en vloeistofdichtheid. Het team van New Brand laat u graag de vele voordelen zien van epoxy vloeren, coatingvloeren, troffelvloeren en anti-slip vloeren zodat u altijd de beste keuze kunt maken voor een type vloer voor een stal binnen uw situatie.

De wensen van u als klant staan altijd centraal en New Brand gaat dan ook graag persoonlijk te werk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden betreft een vloer voor een stal? Maak dan eens een afspraak in de showroom in Tilburg of nodig New Brand uit bij u op locatie. New Brand vloeren worden door heel Nederland en zelfs in delen van Europa geleverd, er is dus altijd een mogelijkheid om tot een perfect eindvoorstel te komen, zowel qua wensen als qua kosten.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer