Vloer voor een stal

Bent u bezig met de bouw van een nieuwe stal, loods of garage en weet u nog niet welk type vloer u moet kiezen? Neem dan contact op met New Brand. Dit team van specialisten heeft jarenlange ervaring en adviseert u graag over de vele mogelijkheden voor vloeren in een stal.

Er zijn verschillende soorten vloeren die toegepast kunnen worden binnen de agrarische sector. Een vloer voor een stal moet vaak voldoen aan specifieke eisen zoals hoge belastbaarheid en vloeistofdichtheid. Het team van New Brand toont u graag de voordelen van epoxyvloeren, coatingvloeren, troffelvloeren en anti-slip vloeren, zodat u altijd de beste keuze kunt maken voor uw situatie.

Een bijzonder type vloer dat New Brand aanbiedt, is de gietvloer. Gietvloeren zijn niet alleen makkelijk schoon te maken, maar ze zijn ook uitstekend bestand tegen vloeistoffen. Hierdoor kan er geen vuil in de vloer trekken, wat essentieel is in een agrarische omgeving waar hygiëne een topprioriteit is. Deze vloeren zijn naadloos en glad, wat bijdraagt aan de eenvoud van het schoonmaken en onderhoud.

Uw wensen staan centraal en New Brand werkt graag persoonlijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vloer in uw stal? Maak dan een afspraak in de showroom in Tilburg. We geven ook graag advies op locatie zodat we toepassingsgericht kunnen adviseren. New Brand vloeren worden door heel Nederland gerealiseerd.

Door de combinatie van expertise, kwaliteit en klantgerichtheid garandeert New Brand dat u de ideale vloeroplossing vindt voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een stal, loods of garage, met New Brand kiest u voor duurzaamheid en gemak. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer