Winkelvloer

Bent u op zoek naar een geschikte nieuwe kunststof winkelvloer? En mag deze kunststof winkelvloer ook antislip worden gemaakt? Denk dan een aan de specialisten van New Brand uit Tilburg. New Brand levert namelijk een groot assortiment aan onderhoudsarme vloeren zoals PVC vloeren, gietvloeren en epoxy vloeren welke perfect geschikt zijn als winkelvloer. Al deze soorten kunnen door heel Nederland geleverd worden. Daarnaast kunt u New Brand ook inschakelen om uw winkelvloer professioneel bij u op locatie te leggen. Samen met u bekijkt het team van New Brand geheel vrijblijvend alle mogelijkheden. Zowel een winkelvloer als een vloer geschikt voor horeca doeleinden kan namelijk aan specifieke eisen moeten voldoen zoals de mogelijke belasting en esthetische voorkeuren en hier wordt natuurlijk altijd rekening mee gehouden. Maak van een kunststof vloer van New Brand een heuse antislip vloer en zorg voor veiligheid in uw werkomgeving.

De voordelen van een New Brand winkelvloer
Als uw keuze valt op een PVC-, epoxy-, of gietvloer dan geniet u ook nog eens van vele voordelen. Hierbij kunt u denken aan eigenschappen als: slijtvastheid, onderhoudsvriendelijk, hygienisch, zwaar belastbaar, antislip, oplosmiddelvrij, vloeistofdicht. Daarnaast zijn al deze type winkelvloeren heel gemakkelijk te leveren en in allerlei formaten en kleuren leverbaar.

Neem gerust eens contact op met New Brand of maak een vrijblijvende afspraak en bezoek de showroom in Tilburg. Bij New Brand bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit vloeren tegen scherpe prijzen. U kunt natuurlijk ook eens online een kijkje nemen bij de recent opgeleverde vloeren.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer