Gietvloer prijs

Gietvloer prijs?
Bij het verkennen van de opties voor het aanschaffen van een gietvloer, rijzen vaak vragen over de prijs ervan. Verschillende factoren spelen een rol bij het bepalen van de gietvloer prijs. Allereerst heeft het aantal vierkante meters vloeroppervlakte een directe invloed op de kosten. Daarnaast bepaalt de grootte van de oppervlakte ook mede de prijs. Bovendien kunnen de verschillende ruimtes in uw woning of pand ook van invloed zijn op de totale kosten. Uw keuzes met betrekking tot de afwerking en of de vloer naadloos moet overlopen naar aangrenzende ruimtes kunnen eveneens van invloed zijn op de uiteindelijke prijs.

Bij het realiseren van de gietvloer, nemen we ook zorgvuldig de details in acht. Bijvoorbeeld, wanneer de gietvloer naadloos moet aansluiten op een ander type vloer, zorgen we voor een fraaie overgang. We besteden ook speciale aandacht aan eventuele vloerroosters of andere uitsparingen in de gietvloer die nodig zijn voor een optimaal resultaat. We houden rekening met al deze aspecten om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Uw wensen en budget zijn van groot belang bij het bepalen van de beste aanpak. Als u een maximaal budget in gedachten heeft, werken we samen om te kijken wat er binnen dit budget mogelijk is. Op die manier streven we ernaar om een gietvloer te realiseren die zowel aan uw verwachtingen voldoet als binnen uw financiële mogelijkheden past.

Keuze vloersystemen bieden verschillende mogelijkheden
New Brand PVC & Gietvloeren hanteert bewust geen m2 prijs schema’s, omdat een nauwkeurig en bevredigend resultaat simpelweg niet haalbaar is met enkel een m2 prijsberekening. In plaats daarvan stellen we op maat gemaakte voorstellen op, gebaseerd op de specifieke toepassing en de wensen van onze klanten. Op deze manier sluit ons voorstel naadloos aan bij uw visie.

Voor elk type vloer en elke ruimte wordt een apart voorstel opgesteld, waardoor u duidelijk inzicht krijgt in de kosten per oppervlakte en ruimte. De keuze voor een vloersysteem heeft ook invloed op de prijs, maar we maken logische en doordachte keuzes. Zo is PU bijvoorbeeld meer geschikt voor slaapkamers, terwijl een hardere Epoxy gietvloer beter past in andere ruimtes.

Bij New Brand PVC & Gietvloeren streven we ernaar om de ideale vloeroplossing te vinden die volledig aan uw verwachtingen voldoet en binnen uw budget past. Door onze aanpak op maat kunt u rekenen op een vloer die perfect aansluit bij uw behoeften en de beoogde toepassing.

Het maken van de giervloer
Bij het aanbrengen van onze gietvloeren komen we uiteenlopende situaties tegen, waarbij we rekening houden met de ondervloer, de ruimte zelf en de specifieke toepassing. Onze focus ligt op het creëren van vloeren die perfect passen bij de beoogde toepassing, en daarom streven we naar een helder begrip van de situatie.

Een cruciaal aspect is de bestaande ondervloer. We hechten veel belang aan de wensen en behoeften van onze klanten, bijvoorbeeld als er een verlangen is naar een anti-slip vloer. In dat geval onderzoeken we zorgvuldig hoe we deze eigenschap het beste kunnen realiseren, met aandacht voor functionaliteit en esthetiek.

Graag adviseren we u gericht, zodat u een gietvloer aanschaft die ook echt volledig aan uw wensen voldoet.
Vraag daarom, vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op.

Om toch een idee te geven m.b.t. de kosten

Coatingvloer meest voordelig
Een coating-vloer is de meest voordelige gietvloer in zijn soort.
Met een m2 prijs van circa € 15,- tot € 20,- per m2.

Epoxy-vloer kosten

Een Epoxy-vloer kost € 70 tot € 110,- per m2.
De PU vloeren  zijn +/- € 10,- per m2 duurder dan de Epoxy vloeren.

Prijsopbouw Gietvloer

 • Afstand tot uw adres (logistiek/voorrijkosten)
 • m2
 • Type vloersysteem (Coating, PU, Epoxy)
 • Afwerking

Voor een prijs op maat voor uw bedrijfsvloer kunt u eveneens een offerte aanvragen.

Materiaal / Eigenschappen:

 • Vloeistofdicht
 • Licht tot zwaar belastbaar (Afhankelijk van systeem)
 • Naadloos en poriënvrij
 • Hygiënisch
 • Antislip tot R 13 mogelijk
 • Leverbaar in diverse kleuren en designs
 • Zeer slijtvast
 • Oplosmiddelvrij
 • Onderhoudsvriendelijk, stofvrij en gemakkelijk te reinigen

Speciale bedrijfsvloeren

De ESD-vloer biedt gebruiksgemak in laboratoria, operatiekamers en magazijnen door de antistatische afwerking. Neem geen enkel risico en voorkom voedselveiligheidsgevaren met de HACCP-vloer.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer