Goedkope coatingvloer

De goedkoopste vloeren onder de gietvloeren is een vloer coating.
Ook deze gietvloer is in verschillende kleuren aan te brengen en bestaat uit een dunnere laag.

Speciale toepassingen:

In het bijzonder worden anti slip vloeren gebruikt in ze zorg-sector bij zorg instellingen maar ook ziekenhuizen maken gebruik van PU of epoxy vloeren met anti-slip. In horeca treft dit type vloeren aan in bijvoorbeeld spoelruimtes waar regelmatig vocht op de vloer komt. Ook in omgevingen waarbij bijvoorbeeld de vloer glad wordt door vet of andere substanties, kiest men steeds vaker voor een epoxy vloer met een anti slip structuur.

Niet de goedkoopste vloer, wel zeer duurzaam
Een gietvloer is zeker niet de goedkoopste vloer maar een gietvloer gaat wel lang mee. Wanneer u rekening houd met de duurzaamheid van verschillende soorten vloeren dan scoort een gietvloer heel hoog. Omgerekend in jaren is een gietvloer ook financieel gezien een interessante keuze. Een coating vloer is overigens van alle gietvloeren, de minste kostbare. Een coatingvloer is dan ook een dunnere laag dan een epoxy of volle PU vloer. Wanneer u benieuwd bent naar wat een coatingvloer, epoxy of PU vloer u gaat kosten, vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Let op: Goedkoop is ook bij gietvloeren meer regel dan uitzondering, duurkoop want een gietvloer mooi goed vlak en goed aanbrengen is vakwerk. Bovendien bestaat een gietvloer uit grondstoffen die er helaas ook in goedkope slechte kwaliteit verkrijgbaar is. Wanneer u een keuze maakt voor een gietvloer, let er dan hoe dan ook op dat er kwaliteit geleverd wordt.

Mocht u juist ook andere opties willen bekijken dan kunt u bij New Brand ook terecht voor een prachtige PVC vloer.
Voorbeelden van onze PVC vloeren hebben met foto’s uiteengezet. PVC vloeren bekijken.

Voor een prijs op maat voor uw bedrijfsvloer kunt u een offerte aanvragen.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer