Goedkope garagevloer

Bij New Brand kunt u terecht voor een goedkope garagevloer welke veelal toegepast worden in een particuliere garage, parkeergarages, magazijnen en binnen de auto industrie. Een garagevloer is binnen New Brand een vloersoort die al vele jaren zowel in Nederland als in delen van Europa geleverd en gelegd wordt. Hierdoor kan het team van New Brand zich specialist noemen op dit onderdeel.

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van een garagevloer. Afhankelijk van uw wensen en budget laat New Brand u graag de vele voordelen van een gietvloer, coatingvloer, marmerstone vloer en anti-slip vloer zien. Al deze types kunnen perfect toegepast worden gezien deze vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk, zwaar belastbaar en gemakkelijk te reinigen zijn.

New Brand werkt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers en heeft steeds weer als doel om de meest prachtige en unieke vloeren te realiseren. Neem contact op met New Brand Gietvloeren uit Tilburg en wie weet geniet u binnenkort van een multifunctionele garagevloer waar u geen omkijken meer naar heeft. New Brand is uw kunststof vloeren specialist voor heel Nederland.

Afbouw garantie gietvloeren
Arturo
Fleurit
ABP
Cem colori gietvloer